More

    Atenţie ce POZE puneţi pe Facebook!

    facebook

    Zecii de mii de poze explicite postate de adolescenti pe internet ajung pe site-urile de pedofili fara cunostinta lor.Adesea, portretele sunt facute de fete la presiunea baietilor si sunt trimise pe telefon, practica fiind cunoscuta sub denumirea de “sexting”, potrivit Daily Mail.

    Insa, pozele care ajung apoi sa fie postate pe retele sociale precum Facebook sunt furate si publicate pe site-uri dedicate pedofililor.

    Seful unei fundatii care se ocupa cu monitorizarea internetului sustine ca portretele pe care copiii si le fac au devenit principala sursa de imagini postate pe site-urile de pedofili.

    Spre exemplu, o cautare care a durat 40 de ore a scos la iveala 12,224 de poze cu adolescenti postate pe 70 de site-uri de pedofili.

    Din momentul postarii pe internet, este aproape imposibil ca o poza sa fie stersa complet, de peste tot.

    Acesta este si cazul unei tinere care spune ca nu mai poate scapa de o poza explicita pe care si-a facut-o singura si care a fost postata pe internet.

    Mi-am facut o poza care apare pe prima pagina a motoarelor de cautare, lucru care mi-ar putea periclita o viitoare cariera“, a spus fata.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE