More

    Baschet / Vrem victoria cu Nova Vita!

    baschet

    Ieri, (marţi) după antrenamentul de dimineaţă al baschetbalistelor, la sala LPS a avut loc binecunoscuta conferinţă de presă dinaintea unei partide oficiale. De această dată, alături de antrenorul Petru Eleş s-a aflat Eniko Laza, sătmăreanca transferată în vară de la CSU Alba Iulia. S-a discutat în prima parte despre programul competiţional al acestei săptămâni. Astfel, azi(miercuri), de la ora 18.00 CSM va juca pe teren propriu cu Nova Vita Tg. Mureş, iar sâmbătă va disputa un meci în deplasare, la Craiova.

    Însă, există ipoteza ca duminică fetele să mai joace un meci. Echipa din Alexandria a depus o cerere la FRB prin care cer ca meciul cu echipa sătmăreană, care ar trebui să se dispute în retur, să se joace duminică. Adică ar fi două meciuri în două zile pentru elevele lui Petru Eleş. „Ne dorim victoria în meciul cu Nova Vita, trebuie să învingem. Este un adversar accesibil, îi respectăm, dar trebuie să câştigăm. Ar fi foarte bine dacă am reuşi să ne impunem şi la Craiova, din nou o echipă incomodă, plus că jucăm în deplasare“, a spus Eleş.
    De cealaltă parte, Eniko Laza, întrebată dacă echipa poate obţine trei victorii în această săptămână, ne-a declarat: „Putem să obţinem trei victorii, fetele s-au acomodat bine, jucăm din ce în ce mai legat, asta ne dă speranţe. M-am acomodat repede la Satu Mare şi îmi doresc să fac treabă bună aici“. Referitor la meciul dintre Alba Iulia şi ICIM Arad, atât antrenorul cât şi baschetbalista au rămas uşor surprinşi de faptul că Aradul s-a impus la trei puncte, 67-64, mai ales că în acest sezon s-a investit mult la Alba Iulia. Referitor la meciul din această seară, de la ora 18.00, de la sala LPS, am primit o veste bună. Tabytha Wampler a fost recuperată, nu în totalitate, dar va evolua cu Nova Vita. Iată programul etapei a patra din Liga Naţională de baschet feminin:

    Miercuri
    Rapid – CSU Alba Iulia
    U Cluj – Olimpia Braşov
    CSBT Alexandria – SCM Craiova
    CSM Satu Mare – Nova Vita
    Phoenix Galaţi – Sepsi Sf. Gheorghe

    Joi
    ICIM Arad – CSM Târgovişte
    Marţi, 29 octombrie
    CSM Oradea – Danzio Timişoara

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE