21 June 2018

Cântăreţul Ciprian Gătină a circulat cu cel puţin 150 km/h

Filed under: Locale |

20131013_141113

Cântăreţul Ciprian Gătina, în vârstă de 33 de ani, care a fost pur şi simplu decapitat în urma tragicului accident înregistrat duminică, în jurul orei 13.00, în localitatea Decebal, a circulat cu viteză excesivă. Potrivit poliţiştilor sătmăreni, acesta a circulat cu cel puţin 150 km/h în momentul în care a pierdut controlul asupra maşinii. Viteza exactă nu a putut fi stabilită întrucât kilometrajul electronic indica cifrra “0” după producerea tragicului accident. Pompierii sătmăreni au intervenit cu o autospecială cu apă si spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, sub comanda plutonierului major Borbely Stefan, în localitatea Decebal, pe DN 19, pentru descarcerarea celor două persoane, de sex masculin, rămase încarcerate în urma unui accident rutier în autoturismul marca BMW 540 cu numărul de înmatriculare BF – 836XC (autoturism înmatriculat in Franţa). Ajunşi la locul accidentului la ora 13.29, pompierii militari au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialelor pentru descarcerarea victimelor. O victimă, Gătina Ciprian, în vârstă de 33 ani, era deja decedată la sosirea echipajelor de urgenţă, iar cealaltă victimă, Ioan Dragoş, era rănită uşor, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.
Reamintim că un autoturism marca BMW, înmatriculat în Franţa, a derapat de pe DN 19 pe fondul vitezei excesive şi a carosabilului umed, a lovit două capuri de pod şi a rupt mai mulţi copaci duminică, pe raza localităţii Decebal. În urma accidentului, a rezultat decesul violent al cântăreţului sătmărean Ciprian Gătină, care a fost decapitat. Alături de acesta în autoturism se afla colegul său de trupă, Ioan Dragoş, din Botiz, care a suferit mai multe răni, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare poliţiştii susţin că principala cauză a accidentului a fost viteza excesivă şi carosabilul umed. Porţiunea aflată pe raza localităţii Decebal a Drumului Naţional 19 este socotită o porţiune periculoasă de poliţiştii rutieri sătmăreni, în zonă având loc mai multe accidente mortale de-a lungul anilor.

Szasz Lorand

6 Responses to Cântăreţul Ciprian Gătină a circulat cu cel puţin 150 km/h

 1. El si-a cautat singur moartea.Nimeni nu l-a gonit din spate.Sau poate aburii alcoolului si alte substante…..

  Pop Ioan
  15 October 2013 at 14:10
  Reply

  • De ce vorbeste lumea despre persoanele care nu le-au cunoscut? De ce este lumea asa de rea cand un suflet drag pleaca dintre noi? Daca nu il cunoasteti nu va dati cu parerea, nu spuneti aberatii taceti din gura .

   Codruta
   15 October 2013 at 22:34
   Reply

 2. Zi unde nu am dreptate? L-a gonit cineva? Piciorul lui a fost pe pedala de acceleratie,deciziile erau in mina lui.Si daca trecea peste Tine,erai tot de aceeasi parere? Om normal si treaz (nebaut si nedrogat) nu se manifesta in acest fel.Legile fizicii sunt valabile pt oricine.De la ele numai cel de Sus poate da dezlegare.El l-a obtinut……

  Pop Ioan
  16 October 2013 at 10:05
  Reply

 3. O asemenea viteza si atitudine nu este permisa pe drumurile publice pentru NIMENI!!! Si nimeni nu are circumstante in astfel de situatii. Cu putin noroc ( ca si pana acum) ar fi ajuns acasa teafar. Dar oare pana cand? Simplu, pana ce se intampla> Na, s-a intamplat.
  Fiecare face ce vrea cu viata lui. Dar sa o faca la el acasa, nu pe drumurile PUBLICE!
  Pe acolo mai trecem si noi!
  Dumnezeu sa-l odihneasca!

  dinu
  16 October 2013 at 22:25
  Reply

  • ok sunt de acord ca a avut viteza dar este singurul ? nu as prea crede de ce acuma ca el a decedat il acuzati doar pe el?sunt o suta si o mie de soferi care circula cu viteza mare pe drumul acela dar acuma toata lumea are un tap ispasitor nu este logic si normal ceea ce faceti. Lasati-l sa se odihneasca in pace

   Codruta
   18 October 2013 at 22:50
   Reply

  • ok sunt de acord ca a avut viteza dar este singurul ? nu as prea crede de ce acuma ca el a decedat il acuzati doar pe el?sunt o suta si o mie de soferi care circula cu viteza mare pe drumul acela dar acuma toata lumea are un tap ispasitor nu este logic si normal ceea ce faceti. Lasati-l sa se odihneasca in pace

   Codruta
   18 October 2013 at 23:02
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *