More

    Cântăreţul Ciprian Gătină a murit decapitat!

    site

    Accident macrabru azi în localitatea Decebal. Un autoturism marca BMW, înmatriculat în Franţa, a derapat de pe şosea pe fondul vitezei exceseive şi a carosabilului umed, a lovit două capuri de pod şi a rupt mai mulţi copaci. În urma accidentului a rezultat decesul violent al cântăreţului sătmărean Ciprian Gătină, care a fost decapitat. Alături de acesta în autoturism se afla colegul său de trupă, Ioan Dragoş, din Botiz, care a fost suferit mai multe răni, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

    Imediat la faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare şi ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” (ISU) Satu Mare, care au acordat primul ajutor. Din cauza faptului că maşina a fost contorsionată, a fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare a ISU Satu Mare, care au intervenit de urgenţă pentru scoaterea victimei şi a pasagerului aflat pe locul din dreapta. Din primele cercetări, poliţiştii susţin că principala cauză a accidentului a fost viteza excesivă şi carosabilul umed.

    site1Locatarii din zonă susţin că au fost alertaţi de un zgomot foarte puternic, rezultat în urma impactului extrem de violent, şi de fumul gros care se ridica din şanţul de pe marginea Drumului Naţional 19. “Eram în spate, cu treburile gospodăreşti, când am auzit un impact puternic. O bubuitură groaznică, după care am ieşit să văd despre ce este vorba. Am văzut că din şanţul de peste drum iese un fum negru şi dens. Am văzut vecinii în stare de şoc. La vreo 10-15 minute a venit şi ambulanţa, dar am înţeles că şoferul a fost decapitat. Cei de la Ambulanţă îi căutau capul pe lângă maşină. Să-l ierte Dumnezeu, nimeni nu merită o moarte atât de dură. Mai ales că era şi tânăr!”, a spus o localnică din Decebal. Conform aceleiaşi surse, în localitatea Decebal au avut loc de-a lungul timpului mai multe accidente mortale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE