26 April 2018

Ciprian Gătină a PĂRĂSIT scena vieţii, în aplauzele a SUTE de prieteni

Filed under: Locale |
gatina1
În aplauzele a sute de sătmăreni, cântăreţul Ciprian Gătina a părăsit scena vieţii. Fanfara din Beltiug i-a adus un  omagiu conducându-l pe ultimul drum. Familia, prietenii şi cunoscuţii au rămas nemîngâiaţi după ce artistul şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier duminică în localitatea Decebal.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţului a fost depus la capela mortuară a cimitirului de pe strada Amaţiului. Sute de sătmăreni au participat şi ieri la priveghi dar au venit şi astăzi pentru a-şi lua rămas bun. Spaţiul destinat înmormântării a devenit neîncăpător pentru toţi cei care au dorit să îşi exprime regretul faţă de tragedia care i-a luat viaţa la doar 33 de ani. Cântăreţul de muzică de petrecere a avut alături, pe lângă familie şi colegii de breaslă şi prieteni.
Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate din cauza zecilor de maşini. Mai multe echipaje a Poliţiei Rutiere au avut sarcina de a fluidiza traficul dinspre cimitir
În semn de resprec  şi preţuire, cei care au fost prezenţi la înmormântare au avut lipite pe geamurile maşinii o poză  a cântăreţului.

One Response to Ciprian Gătină a PĂRĂSIT scena vieţii, în aplauzele a SUTE de prieteni

  1. Odihneste-te in pace maestre!!!

    tartan bogdan
    17 octombrie 2013 at 17:31
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *