More

    Ciprian Gătină a PĂRĂSIT scena vieţii, în aplauzele a SUTE de prieteni

    gatina1
    În aplauzele a sute de sătmăreni, cântăreţul Ciprian Gătina a părăsit scena vieţii. Fanfara din Beltiug i-a adus un  omagiu conducându-l pe ultimul drum. Familia, prietenii şi cunoscuţii au rămas nemîngâiaţi după ce artistul şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier duminică în localitatea Decebal.
    Sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţului a fost depus la capela mortuară a cimitirului de pe strada Amaţiului. Sute de sătmăreni au participat şi ieri la priveghi dar au venit şi astăzi pentru a-şi lua rămas bun. Spaţiul destinat înmormântării a devenit neîncăpător pentru toţi cei care au dorit să îşi exprime regretul faţă de tragedia care i-a luat viaţa la doar 33 de ani. Cântăreţul de muzică de petrecere a avut alături, pe lângă familie şi colegii de breaslă şi prieteni.
    Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate din cauza zecilor de maşini. Mai multe echipaje a Poliţiei Rutiere au avut sarcina de a fluidiza traficul dinspre cimitir
    În semn de resprec  şi preţuire, cei care au fost prezenţi la înmormântare au avut lipite pe geamurile maşinii o poză  a cântăreţului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE