More

    Handbal / Elevii lui Istrate dau piept cu HC Voinţa Sebeş

    Duminică, handbaliştii de la CSM Satu Mare joacă în cadrul etapei a cincea, pe teren propriu, cu HC Voinţa Sebeş. Până acum, echipa pregătită de Nicolae Istrate a înregistrat numai victorii, fiind pe locul doi în clasament cu 12 puncte. De cealaltă parte, Sebeşul a pierdut un singur meci, dar a câştigat două partide grele, în deplasare, la Craiova şi Făgăraş şi ocupă locul patru în serie. Aşa că se anunţă un joc echilibrat, ambele echipe dorindu-şi victoria. CSM-ul a arătat forţă în acest debut de sezon, aşa că are prima şansă la victorie. O victorie care i-ar menţine între primele echipe din Seria B a Diviziei A. Din păcate, Ciaca a fost nevoit să se opereze din nou la deget şi va fi indisponibil cel puţin pentru acest tur de campionat. Portarii Cioroiu şi Pogynă resimt ceva dureri, însă vor juca astăzi. „Vrem victoria, sper ca băieţii să joace la capacitate maximă, la fel ca şi până acum. Nu ne este frică de Sebeş, cu toate că au doi-trei jucători care au evoluat în Liga Naţională“, a spus Istrate.
    Se pare că şi alţi jucători ai CSM-ului au resimţit dureri sau oboseală, însă nu este timp pentru relaxare, mai ales în acest joc important.
    Meciul este programat duminică, de la ora 11.00, la sala nouă a LPS, iar intrarea este gratuită. Cuplul de arbitri ai acestei întâlniri este Sas – Oradea/Pintea – Cluj. Cei doi sunt arbitri care fluieră de obicei în Liga Naţională masculină.

    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE