More

    Handbal / Primul meci al CSM-ului în faţa propriilor suporteri

    handbal

    După două victorii în deplasare, handbaliştii de la CSM Satu Mare joacă astăzi, în cadrul etapei a treia, în faţa propriilor suporteri. Adversara din această după-masă este echipa HC Sibiu, formaţie care a bifat o victorie cu Extrem şi o înfrângere cu U Craiova, teoretic CSM are prima şansă la victorie. Băieţii pregătiţi de Nicolae Istrate s-au antrenat foarte bine, au un moral excelent, însă, din păcate, accidentările sunt tot mai multe.
    După Ciaca, indisponibil de o vreme, Chira se resimte, are dureri la ligamentele de la picior şi ar putea să nu joace. De asemenea, portarul Pogynă a suferit o întindere şi nu s-a pregătit la ultimele antrenamente. „Mergem la victorie, ca şi în fiecare meci, sper ca băieţii să prindă o zi bună şi să reuşim să ne impunem acasă“, a spus Istrate. Partida este programată de la ora 17.00, la sala LPS de pe strada Ady Endre. Brigada de arbitri este una din Baia Mare, formată din Băban şi Marta.
    Celelalte meciuri ale etapei sunt Naţional Sighişoara – CSS Sighişoara, CSM Oradea – HC Piteşti, care se joacă mâine, respectiv HCM Făgăraş – U Cluj, U Craiova – HC Sebeş şi Extrem Baia Mare – Academia Baia Mare, ultima urmând să joace duminică cu sătmărenii.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE