25 June 2018

Hram la biserica din Sătmărel

Filed under: Locale |

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir, biserica din Sătmărel îşi va prăznui sâmbătă, 26 octombrie, hramul bisericii. Ca o chestiune inedită, o zi mai devreme, vineri, va fi organizată o Zi a Porţilor Deschise la Parohia Sătmărel. Odată cu venirea noului preot, Ovidiu Fărcaş, casa parohială din Sătmărel a fost reabilitată în întregime, astfel că cei care doresc, pot să o viziteze vineri, între orele 13.00 şi 15.00. Preotul paroh, împreună cu întregul consiliu parohial, îi invită pe toţi credincioşii să participe cu inimile deschise la această frumoasă sărbătoare a bisericii din Sătmărel.
Florin Dura

2 Responses to Hram la biserica din Sătmărel

 1. Si in rest porțile Parohiei vor fi închise se înțelege ca Parohul cu pricina va locui in oraș ??!! De rasul curcilor din Satmarel nu din alta parte !!!! Si aviz celor ce ar trebui sa se sesizeze cum ca preotul ARE OBLiGATIA sa locuiasca in Parohiei !

  Satmareanul
  22 October 2013 at 19:41
  Reply

 2. Si in rest porțile Parohiei vor fi închise se înțelege ca Parohul cu pricina va locui in oraș ??!! De rasul curcilor din Satmarel nu din alta parte !!!! Si aviz celor ce ar trebui sa se sesizeze cum ca preotul ARE OBLiGATIA sa locuiasca in Parohiei !

  Jidanul
  22 October 2013 at 19:44
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *