22 June 2018

Prefectul Avram s-a autosesizat în cazul colonelului scandalagiu Dima

Filed under: Locale |

avram

Prefectul Eugeniu Avram s-a autosesizat în urma articolelor apărute în ziarul nostru, în privinţa scandalului provocat de şeful Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Satu Mare, remis ieri redacţiei.

Reproducem în continuare integral comunicatul de presă: “În urma unor materiale apărute în cotidianul local Gazeta de Nord-Vest în zilele de 25.10.2013 şi 28.10.2013 privind eventualele abuzuri ale şefului Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, colonelul Nicolae DIMA, intitulate „Colonelul Dima bate ospătarii şi ameninţă clienţii în restaurant”, respectiv „Sătmărenii, revoltaţi de atitudinea colonelului scandalagiu”, prefectul Eugeniu Avram s-a autosesizat dispunând comenzii unităţii efectuarea unei anchete pentru stabilirea concretă a situaţiei, precum şi întocmirea unui raport în acest sens. Totodată, prefectul a solicitat Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă să dispună măsurile ce se impun în asemenea situaţii”.

Reamintim cititorilor noştri că, în urmă cu câteva luni, şeful Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, colonelul Nicolae Dima, aflat în stare avansată de ebrietate, a provocat un scandal monstru la restaurantul Yvette din municipiul Satu Mare. Făcând uz de legitimaţia de serviciu, acesta a terorizat şi a agresat ospătarii, respectiv clienţii localului. S-a legat şi de angajaţii firmei Big Security, care asigurau ordinea şi paza restaurantului. A continuat să-i ameninţe şi după ce a fost evacuat din local. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au plecat fără să intervină, fiind probabil intimidaţi de gradele militare şi alcoolice ale colonelului Dima. Colac peste pupăză, băiatul colonelului a furat şi telefonul mobil al unui client, pe care l-a înapoiat după două zile în care proprietarul l-a ameninţat că îl va reclama la Poliţie.

Szasz Lorand

One Response to Prefectul Avram s-a autosesizat în cazul colonelului scandalagiu Dima

  1. Domnule prefect dr.Eugeniu Avram, noi satmareni ne bucuram nespus de mult pentru faptu ca dumneavoastra spre deosebire de ceilalti prefecti care s-au perindat pana in prezent in satu mare,acordati mare atentie si grije noua locuitorilor judetului satu mare,Acest fapt ma face sa am curajul sava merturisec ca: cazul col. dima nu este asa periculos ca si cazul a doi gardieni din penitenciarul satu mare,donmule prefect,in 2006,familia noastra cunparam casa depe str,amatului dela dr,Donca Valer,casa find o constructie de typ duplrx,vecini mei doi gardieni sot sotie dela penitenciarul satu mare,dupa o convietuire de un timp relativ scurt,au ancepur un lung sir de: abuzuri ,dela excrocherie,santaj umilinta amenintar,prin toate acestea au reusit sane puna pe pat de boala,cerem ca strigatiliu nostru de durere sa fie auzit de cei in drept.va multumim.

    Valeriu
    1 November 2013 at 08:30
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *