More

    Proxenet careian, arestat pentru tâlhărie la Oradea

    proxenet10

    Judecătoria Oradea a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele unui tânăr de 20 ani din localitatea sătmăreană Carei, anchetat de procurorii Parchetului Oradea sub acuzaţia de tâlhărie. Erdei Attila este acuzat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a bătut şi tâlhărit un orădean care a refuzat să-i plătească prietenei sale, prostituată pe Calea Clujului, pentru o partidă de sex.

    Bărbatul se întâlnise cu Erdei şi concubina acestuia, Magyari Emese, pe Calea Clujului, la ieşirea din oraş, iar după ce s-a înţeles la preţ cu femeia, care i-a cerut 100 lei pentru o partidă de sex, cei doi s-au retras în pădurea din apropiere. La sfârşit, cei trei au intrat în magazinul benzinăriei din apropiere, de unde bărbatul a luat câteva beri şi au ieşit să le bea la marginea păduricii. Aici, Erdei i-a cerut cei 100 lei, reprezentând costul serviciilor sexuale oferite de concubina sa. Doar că bărbatul nu a mai vrut să plătească, pretinzând că nu mai are bani. Enervat, Erdei l-a luat la bătaie, tâlhărindu-l totodată de portmoneu, telefon mobil şi geacă.

    Abandonat în final în pădure, bărbatul a reuşit să se târască până la benzinăria din apropiere, de unde a sunat la 112, fiind transportat la Spitalul Judeţean de un echipaj SMURD. La scurt timp, prostituata şi iubitul ei au fost prinşi pe Calea Clujului din Oradea. Asupra bărbatului, la controlul corporal, au fost identificate bunurile pe care le furase de la victima sa. Reţinut de poliţişti, Erdei a fost prezentat, duminică, la Judecătoria Oradea, şi arestat pentru 29 de zile. Dacă va fi trimis în judecată, tânărul riscă închisoare între 5 şi 20 de ani.
    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE