More

    Pub-ul din Ambud terorizează vecinii

    ambud

    Un cetăţean din localitatea Ambud s-a prezentat la audienţele de ieri de la Prefectură reclamând faptul că barul din localitate, care de fapt este un Pub, îi terorizează noapte de noapte pe vecini. Mai mult decât atât, acesta a fost sancţionat de poliţiştii comunei Păuleşti pentru că a îndrăznit să sune la 112.

    Cetăţeanul Nicolae Jurj s-a mai prezentat în urmă cu câteva săptămâni la audienţele de la Prefectură reclamând acelaşi lucru dar, spune el, de atunci până în prezent nu s-a luat nici o măsură. Bărbatul a afirmat că la Pub-ul din localitate petrecerile se ţin până târziu în noapte iar muzica dată extrem de tare de angajaţii clubului îi deranjează pe ceilalţi vecini. “Patronul barului s-a lăudat prin sat că putem face noi ce vrem că el are relaţii sus-puse şi că nimeni nu se atinge de el”,a mai declarat cetăţeanul.

    Acesta a mai relatat şi faptul că în noaptea de 28 spre 29 septembrie, în jurul orei 2.30, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 reclamând faptul că este prea multă gălăgie. Imediat după ce a sunat a observat că clienţii părăsesc în linişte barul, iar după circa 40 de minute a apărut şi un echipaj de poliţie din Păuleşti, însă deja muzica era dată încet. Nicolae Jurj a mai precizat faptul că în loc să ia măsurile necesare pentru a-i mai tempera pe patronii şi angajaţii Pub-ului, poliţiştii i-au dat un avertisment lui şi l-au ameninţat că dacă mai sună încă odată la 112 va fi amendat. După cele relatate de cetăţean, prefectul Eugeniu Avram a avut o discuţie telefonică cu adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Liviu Ioan Tăut, după care l-a trimis pe Nicolai Jurj să se prezintă în audienţă la acesta.

    Tot la audienţele de ieri s-a prezentat şi o femeie din Hurezu Mare care a solicitat ajutorul prefecturii pentru a fi racordată şi locuinţa sa la reţeaua de energie electrică. Hurezanca Ana Şimonca a mai spus că locuieşte alături de cele trei nepoate ale sale care învaţă doar la lumina unei lămpi. Prefectul Eugeniu Avram a îndrumat-o să se adreseze directorului Electrica cu care a avut în prealabil o discuţie telefonică. Un sătmărean s-a plâns de faptul că a fost alungat din propria sa casă de fosta sa soţie, iar acum trebuie să achite toate impozitele pentru locuinţa sa. Bineînţeles, la audienţele de ieri nu au lipsit obişnuitele probleme de fond funciar.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE