More

    România trebuie să învingă la scor Andorra

    bourceanu-ogn0884

    În această seară, reprezentativa de fotbal a României joacă penultimul meci din grupa D, în deplasare la Andorra. România are nevoie de maxim de puncte în ultimele două meciuri din preliminarii, cu Andorra și Estonia și de o mână de ajutor din partea Olandei pentru a prinde un loc la baraj. Cum și golaverajul contează în lupta pentru locul doi, tricolorii trebuie să câștige la scor cele două dispute. Referitor la andorrezi, majoritatea fotbaliştilor evoluează în campionatul ţării, sau la echipe mici şi foarte mici din împrejurimi. În plus, căpitanul Ildefons Lima, fundaşul Moises San Nicolas, ambii sunt suspendaţi pentru un meci, şi portarul Jose Antonio Gomes, accidentat, nu vor evolua contra României. În tur tricolorii s-au impus cu 4-0.
    De cealaltă parte, Piţurcă nu l-a convocat pe Mutu, însă l-a luat pe Marica, acesta găsindu-şi un angajament la Getafe. Dacă în linia defensivă lucrurile sunt clare, Goian şi Chiricheş vor juca în centru, iar Măţel şi Latovlevici pe benzi, cel mai probabil, în faţa defensivei va apărea cuplul Lazăr-Bourceanu.
    Pintilii este accidentat şi nu va putea face pereche la mijlocul terenului cu colegul său de la Steaua. Va fi un meci pe care reprezentativa noastră trebuie să îl câştige de o manieră clară, pentru a avea prima şansă la baraj. Un baraj la care mai speră Turcia şi Ungaria, ambele urmând să evolueze împotriva Olandei, câştigătoarea grupei. Ungaria va juca tot în această seară în Olanda, de la ora 21.30, în direct la Digisport 1. De la aceeaşi oră este programat şi meciul dintre Andorra şi România, transmis în direct de TVR 1.
    Partida va fi arbitrată de o brigadă din Elveţia, avându-l la centru pe Stephan Klossner. Klossner va fi ajuat de asistenţii Johannes Vogel şi Remigius Zgraggen, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Nikolaj Haenni.
    România: Tătăruşanu – Măţel, Goian, Chiricheş, Latovlevici – Lazăr, Bourceanu – Maxim, Stancu, Tănase – Marica.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE