Rovana Plumb, reconfirmată la şefia Organizaţiei de Femei a PSD

Filed under: Politic |

rovana_plumb

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, care conduce din 2005 Organizaţia de Femei a PSD, a fost reconfirmată pentru un nou mandat, sâmbătă, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, care s-a desfăşurat la Iaşi. Rovana Plumb, singura care şi-a depus candidatura la şefia Organizaţiei de Femei a PSD, a fost validată în unanimitate, prin vot deschis, de cele aproximativ 1.000 de participante la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, care s-a desfăşurat la Casa de Cultură din Iaşi. De asemenea, Maria Lazăr a fost realeasă secretar general al organizaţiei.
La evenimentul de la Casa de Cultură din Iaşi au participat peste o mie de femei, membre ale organizaţiilor de femei din PSD, iar la deschiderea conferinţei au fost prezenţi premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, cu această ocazie, că are mai multă încredere în femeile din politică decât în bărbaţi, pentru că acestea “sunt mai apropiate de loialitate şi de combaterea ideilor de trădare şi oportunism”. “Am mai multă încredere în femeile din politică decât în bărbaţi. Cred că loialitatea, combaterea ideii de trădare şi de oportunism sunt mult mai apropiate de dumneavoastră. Sunt convins ca aici în sală sunt femei care vor rămâne suporteri, fane ale lui Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană. Aş vrea ca la un moment dat să se facă în partid şi un grup de doamne care să fie fane ale mele, dar în noua conducere a partidului am pierdut competiţia cu Liviu Dragnea. Nici mustaţă nu o să am, aşa că mă mulţumesc cu locul doi”, a spus Victor Ponta la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, care are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iaşi.
El le-a mai spus participantelor la eveniment că ţara trebuie scăpată de “buba”: “Boc a plecat, Anastase a plecat, Udrea a plecat, mai este un domn care trebuie să plece”. Ponta a mai afirmat că obiectivul său şi al PSD este “îndreptarea răului din ultimii zece ani”. “Să nu lăsăm în fruntea ţării un om cu aceleaşi metehne şi defecte, să vindecăm toare rănile din ultimii zece ani, să punem în locul urii toleranţa”, a adăugat liderul PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *