25 June 2018

Sătmăreni, să fim cu toţii la priveghiul lui Vivien Dragoş! AZI, de la ora 17.00

Filed under: Locale |

vivien

Vivien Dragoş va fi condusă pe ultimul drum mâine, de la ora 15.30, fiind înmormântată în cimitirul de pe strada Rodnei. Azi, de la ora 17.00, va avea loc priveghiul! Să fim cât mai mulţi alături de acest înger minunat pentru a ne ruga pentru sufletul său! Fie ca Bunul Dumnezeu să ne asculte rugăciunile şi să o aibă în pază.

 

“Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului îi anunță pe toți cei care au iubit-o pe Vivien Dragoș că priveghiul va avea loc marți, de la ora 17.00, iar îmormântarea miercuri, 16 octombrie, de la ora 15.30 la cimitirul de pe strada Rodnei. Vivien Dragoș va fi condusă miercuri pe ultimul drum, dar drumul ei e spre îngerii din Cer. Toți cei care am cunoscut-o și iubit-o, toți sătmărenii care sunt alături de familia ei în aceste momente foarte grele sunt rugați să înalțe către Bunul Dumnezeu o rugăcine pentru a o primi pe miciuța Vivien în Împărăția Sa!”, se arată într-un comunicat de presă remis de Asociația Sf. Acoperământ al Maicii Domnului

One Response to Sătmăreni, să fim cu toţii la priveghiul lui Vivien Dragoş! AZI, de la ora 17.00

 1. Un mesaj pentru mama lui Vivien:

  Acum 14 ani, fratele meu, Peter a murit într-un accident rutier în vârstă de 30 de ani. Am înțeles durerea ta ca am fost martor la părinții mei experimenta același deosebit de șocul inițial și întreabă "de ce?"

  Vivien va avea întotdeauna un loc în inima ta la fel ca și Petru cu familia mea.

  Niciodată nu se va recupera complet, dar timpul nu parțial vindeca și va veni la termeni un pic de experienta dvs. cum am făcut-o. Viața continuă și eu sunt sigur că Vivien ar vrea să-și recâștige fericirea ta.

  Ai cele mai profunde condoleanțe și întreaga mea susținere.

  Nu există nici un cuvânt suficient de puternic fie în limba engleză sau limba română pentru a arăta disprețul meu pentru gunoi responsabil de acest act teribil și eu sunt sigur că orice persoană decentă ar fi de acord cu mine.

  David Bradley
  15 October 2013 at 16:29
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *