21 June 2018

Sorana Cîrstea vine la Satu Mare la invitaţia Primăriei

Filed under: Locale |

cirstea

În 2013, ziua copilului va fi serbată de două ori la Satu Mare. Astfel, în zilele de 6 şi 7 noiembrie, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (nr. 22 WTA) se va afla în vizită la Satu Mare, la iniţiativa Primăriei Satu Mare, cu sprijinul ProSport şi Gazetei de Nord Vest. Cu această ocazie, Sorana Cîrstea va participa la o acţiune de promovare a tenisului în rândul copiilor, sub demunirea Kids Day (Ziua Copiilor). Astfel, pe 6 noiembrie, la sala LPS, Sorana va disputa un meci demonstrativ de aproximativ o oră şi jumătate împotriva câtorva zeci de copii amatori sau practicanţi ai sportului alb. Totodată, cu această ocazie, sfert-finalista de la Roland Garros în 2009, va acorda autografe pe poze personalizate, tricouri şi mingi de tenis, tuturor celor care-şi vor dori acest lucru.

Sorana Cîrstea va ajunge la Satu Mare în data de 6 noiembrie, zi în care va participa la câteva meciuri demonstrative alături de copii după care va fi invitată în studioul Nord Vest TV. A doua zi va vizita o şcoală din municipiul Satu Mare şi, înainte de a se întoarce la Bucureşti, va susţine şi o conferinţă de presă. Locaţiile şi orele exacte ale derulării acestui eveniment sportiv de seamă pentru Satu Mare vor fi comunicate în zilele următoare.
Florin Dura

One Response to Sorana Cîrstea vine la Satu Mare la invitaţia Primăriei

  1. Frumos din partea primariei! Poate il va invita cat de curand si pe anteprenorul Radu Georgescu sa le prezinte elevilor satmareni ce inseamna o afacere!

    Liliana
    27 October 2013 at 23:48
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *