More

    Spre Craiova, via Reşiţa

    silviu-lung

    Olimpia a pornit ieri la prânz spre Craiova, pentru partida de sâmbătă cu CS Universitatea. Pentru a evita oboseala unui drum direct spre capitala Olteniei, conducerea clubului a decis ca echipa să rămână în această seară la Reşiţa iar abia mâine, după un antrenament uşor, să ajungă la Craiova.
    Antrenorul Tibi Csik e mult mai liniştit acum după ce echipa a demonstrat în primele etape că are potenţial de liga a 2-a.
    Csik speră ca şi la Craiova elevii săi să joace cu aceeaşi dăruire ca până acum şi să scoată maximum şi din această deplasare.
    Csik nu s-a arătat prea încântat de schimbările de pe banca tehnică a Craiovei şi e convins că venirea lui Stângă îi va face pe jucătorii Craiovei să aibă o altă atitudine şi să încerce să arate că fiecare are loc în echipa de start.
    “Ne încurcă puţin această schimbare mai ales că vor avea o altă gândire tactică. Dar dacă noi ne facem jocul, putem obţine un rezultat bun”, ne -a spus Tibi Csik care a mai completat: “Nu va fi nicio presiune pentru noi că partida va fi transmisă pe TVR 3. Sper ca rezultatele noastre să-i convingă pe cei de la televiziuni că merită să ne transmită etapă de etapă“, spune Tibi Csik.
    Mijlocaşul Gavrilescu e singura noutate din lot faţă de cel deplasat la Arad săptămâna trecută.
    De partea cealaltă la CSU Craiova noua conducere tehnică îşi doreşte să debuteze cu o victorie, iar tripleta Stângă-Papură-Lung e optimistă înaintea duelului cu Olimpia. „Trecutul trebuie lăsat la o parte şi trebuie să ne gândim la viitorul foarte apropiat, pentru că toată lumea aşteaptă rezultate, iar primul meci întotdeauna este cel mai important. Ştim că la noi, în Oltenia, lumea este dornică de fotbal şi în acelaşi timp de rezultate pozitive. Sper ca primul meci, unul foarte important, să putem să-l tranşăm în favoarea noastră. Am venit cu inima deschisă şi sunt convins că împreună vom face ca lucrurile să se mişte din loc, în mod pozitiv“, a spus Silviu Lung pentru www.gds.ro.  Antrenorul secund al Craiovei, Silviu Lung e născut la Sînnicolau în judeţul Satu Mare. Acesta  a început fotbalul la Carei, unde a evoluat între 1971 şi 1974 la Victoria. Apoi, până în 1988 a strâns 308 meciuri sub culorile Universităţii de unde în 1988 a ajuns la Steaua. După Revoluţie a prins un contract la Logrones în Spania iar finalul carierei l-a adus tot la Craiova, la U şi Electroputere.
    Partida dintre CSU Craiova şi Olimpia Satu Mare se va juca sâmbătă, de la ora 13 şi va fi transmisă de TVR 3. Observator de joc a fost delegat Marian Bucurescu, brigada de arbitrii urmând a fi anunţată abia mâine.
    Altfel, Iosif Vigu a fost delegat observator în Liga a 2-a, seria Est la partida Rapid Suceava – CS Unirea Tărlungeni.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE