More

    ANUNŢ ŞOC! Messi ar putea părăsi Barcelona!

    eme1jbg2

    François Gallardo – un jurnalist spaniol – face un anunţ incredibil: Lionel Messi va pleca în vară de la FC Barcelona.

    Ziaristul iberic susţine că Lionel Messi va părăsi Barcelona la finalul sezonului, deoarece “argentinianul se simte trădat. Messi a avut cu clubul un acord pentru reînoirea contractului, care ulterior a fost respinsă, aşa că a decis să plece”, susţine  François Gallardo.

    “Probabil că voi primit multe comentarii brutale, dar nu am nicio problemă cu asta. Nu-mi pasă. La sfârşitul lunii septembrie, în urmă cu doar două luni, jucătorul şi unul dintre consilierii săi s-au întâlnit cu cei de la club. Fotbalistul a dorit o revizuire a contractului şi şi catalanii au promis că vor face acest lucru. Ei au picat de acord pentru o mărire de salariu. Cu toate acestea, după o lună, clubul a luat legătura cu ei şi le-a explicat că nu le pot îndeplini cererile.

    Deci, în urmă cu o lună, relaţia dintre consilierii lui Messi şi club s-a stricat. Jucătorul se simte trădat şi a decis să plece la finalul sezonului. Jucătorul are un acord verbal cu o altă echipă, iar în februarie-martie vor începe pregătirile pentru transferul său“, a continuat  François Gallardo

    Declaraţiile spaniolului sunt însă privite cu îndoială. De-a lungul timpului,  François Gallardo a afirmat că Mata va ajunge la Real Madrid, Drogba la Barcelona sau Terry la Valencia. În plus, într-un interviu acordat ieri în Marca, Lionel Messi a declarat că nu vrea să plece niciodată de la Barcelona.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE