More

    Baschet feminin: Cu gândul la… Galaţi!

    baschet

    Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut aseară(n.r. miercuri) partida de la Târgovişte, scor 90-55. Plecate cu şansa a doua în faţa vicecampioanei antrenate acum de Dan Fleşeriu , fetele noastre au făcut un prim sfert foarte bun, câştigat cu 18-13, după care din păcate au cedat clar până la final. Americancele gazdelor Sandford- Smith –Poole- Green şi-au dat drumul la joc după minutul 10 şi din acel moment, din păcate, s-a pus doar problema diferenţei de scor de la final.

    CSM Târgovişte a câştigat următoarele două sferturi 27-14 şi 28-10 iar în ultimele 10 minute ambii antrenori au încercat să le dea şansa şi rezervelor să prindă mai multe minute. Final 90-55 şi CSM Satu Mare speră ca mâine la Galaţi în faţa unui adversar mult mai abordabil să obţină un succes important în economia luptei pentru calificarea în play-off.

    Pentru CSM Satu Mare au evoluat Orosz-14 , Wampler-12 , Jones-18 , Adi- 2 , Cutaş- 6 , Laza-2, Voica, Nagy, Vasile.

    Eniko Laza a ieşit cu cinci greşeli personale încă de la începutul sfertului patru.
    CSM Satu Mare va juca mâine de la ora 18 la Galaţi cu Phoenix, revelaţia acestui început de sezon. O echipă manageriată de Florin Nini, antrenorul echipei de senioare a României, şi care pe lângă trei americance o are în lot şi pe fosta jucătoare a CSM-ului, Florentina Ardeleanu.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE