19 June 2018

Câştigătorii concursului de desene “Carei – Ultima brazdă de pământ eliberată”

Filed under: Locale |

brazda

Concursul de desene “Carei – Ultima brazdă de pământ eliberată”, organizat cu ocazia zilei de 25 Octombrie de Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei, şi-a desemnat câştigătorii. Concursul s-a desfășurat pe trei categorii, şi anume pentru elevii din clasele I-IV, V-VIII și IX – XII şi au participat cu lucrări elevi de la școlile și liceele din județul Satu Mare și Clubul Elevilor Carei.
În urma deliberării juriului au fost desemnaţi şi câştigătorii. Astfel, la categoria clasele I-IV, locul întâi a revenit elevei Magyari Adrien, de la Clubul Elevilor Carei, urmată pe podium de Szabó Fanni şi Prógli Zsolt, ambii de la acelaşi club. Tot de la Clubul Elevilor Carei provin şi cei cu menţiune şi anume Polák Hanna, Patricia Bata şi Tina Marcovici.
La categoria clasele V-VIII, pe primul loc s-a clasat Matei Hendea, urmat de Alexandra Mastan, ambii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Carei, locul al treilea revenind elevului Luca Andrei Stoica, de la Clubul Elevilor Carei. Menţiune au primit Daniel Sescu, Erdei Vivien, Laurenţiu Vădan şi Laczkó Nikolett, toţi de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Carei, Denisa Bolba, Romasz Vivien, Czier Norbert, Milac Leticia, Strati Vanesza, Varga Melinda şi Bendel Ervin, toţi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Carei şi elevei Veres Izabela, Clubul Elevilor Carei.
Categoria clasele IX-XII a fost câştigată de elevul Adrian Fanea, de la Liceul Tehnologic “George Bariţiu” Livada, urmat de Alexandra Ţurcaş şi Florin Miculaş, ambii de la Liceul Teoretic din Carei. Tot de la această şcoală provine şi câştigătorul menţiunii, şi anume Bobric Bettina.
Florin Dura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *