25 June 2018

Castorică fuge de efectele calomniilor sale

Filed under: Locale |

luni

Castorel cel tembel s-a prezentat ieri la instanţa de judecată pentru a da socoteală pentru o parte din calomniile sale. Nimeni nu i-a simţit lipsa la Senat, semn că treburile pot fi rezolvate şi fără rozătorul retardat. În pofida chichiţelor procedurale pe care le invocă, Castorul cu căpăţână mare va plăti pentru minciunile sale. O ştie şi el, oricât ar fi de tembel. Nu degeaba dementul şi-a donat fiicei apartamentul, rămânând astfel un simplu boschetar, cu aere de demnitar ţepar. Un întreţinut pe care îl macină frica şi care-şi parazitează pur şi simplu fiica. Prin astfel de şmecherii, Castorul calomniator încearcă să scape de efectele atacurilor sale murdare. Victimele sale nu au prea mari şanse să-şi încaseze daunele, căci Castorul nulitate urmează să fie dat afară şi din Senat pe motive grave de incompatibilitate. Astfel, nu vor putea nici măcar să-i pună poprire pe salariul său de senator cu moacă de Castor şi apucături de dihor. Considerând că a reuşit din nou să-şi fraierească victimele, rozătorul dement se crede foarte inteligent. Însă satisfacţia sa s-ar putea să nu ţină prea mult. Considerând că nu îşi vor găsi dreptatea pe cale legală, tot mai multă lume cochetează cu o răzbunare ilegală, dar morală. Nu este exclus ca blana rozătorului să fie puţin scărmănată şi apoi poate chiar apretată fără niciun fel de judecată. O soartă binemeritată de o asemenea fiinţă înfumurată.

4 Responses to Castorică fuge de efectele calomniilor sale

 1. Imi pare rau ca un astfel de ziar scoate asa o stire, cu un astfel de limbaj, sunt sigur ca cei care au pus sa se scrie un astfel de articol cu un astfel de limbaj, cat si cei care au ingaduit sa se scrie asa ceva fiind siliti de circumstante, nu sunt mai curati sau nepatati ca si cei pe care ii denigreaza, daca ar fi intr-adevar oameni adevarati nu s-ar preta la astfel de lucruri si si-ar vedea de fiecare de murdariile din curtea lor si nu ar mai avea timp sa se ocupe de asa ceva.
  Cat despre ziar si ziarist imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva cu jurnalismul.(RUSINE!!!) Vrem striri adevarate si nu niste prostii pe care le poate iventa si un copil de cls a-IV-a caruia nici nu ii trebuie foare multa imaginatie ca sa scrie un astfel de articol.

  lore
  14 November 2013 at 10:11
  Reply

 2. Mi se pare sau ziarul GNV incita cititorii la agresiune/violenta fizica impotriva unei persoane?

  cititor
  14 November 2013 at 11:22
  Reply

 3. De ce nu? Aceste articole sunt binevenite, macar atat, daca cei calomniati si defaimati de rozator oricum nu vor avea satisfactia platii pentru daunele, uneori inevaluabile, pe care le-au suferit.

  Buba
  14 November 2013 at 13:30
  Reply

 4. Nici vorba! Doar apeleaza la metodele cetatenesti inventate de rozator!

  Buba
  14 November 2013 at 13:32
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *