More

    „Cetatea“ din Ardud se umple de luptători

    În această dimineaţă, sala de sport a liceului din Ardud este gazda unui eveniment de mare anvergură: Campionatul Naţional de lupte Under 16.
    Ieri seara a avut loc proba cântarului, unde au participat peste 150 de sportivi din toate colţurile ţării, care în această dimineaţă vor intra pe saltele, în dorinţa de a cuceri medalii. Luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, pregătiţi de Tudor Barbul şi Feri Szabo, se află printre favoriţi la majoritatea dintre categoriile de greutate.
    Pentru clubul sătmărean vor lupta Marius Bulgăr şi Marian Zaha la 32 kg, Marian Pişcorean (35 kg), Nicolae Ziman şi Andrei Romaniuc la 38 kg, Cătălin Dângă şi Andrei Buzilă la 42 kg, Sabinel Lobonţ şi Andrei Barbul la 47 kg, Peter Peck (53 kg), Patric Penzses (59 kg), Dănuţ Bulgăr (66 kg), Gherhard Diţic şi Andrei Ghiran la 85 kg, iar la 100 kg Lenard Berei şi Norbert Szuroka. Sala a fost amenajată de organizatori, iar primarul Ovidiu Duma a participat direct la buna organizare a evenimentului şi ne-a declarat că „este bucuros că oraşul Ardud este gazda unui astfel de eveniment, care aduce viitori campioni pe meleaguri sătmărene şi că va sprijini acest sport şi pe viitor, deoarece între sportivi se află mulţi luptători localnici, cu rezultate foarte bune“.
    Competiţia va începe în jurul orei 9.00, iar luptătorii vor avea la dispoziţie două saltele, la cele 11 categorii de greutate.
    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE