Conflict între două prezentatoare ale ştirilor sportive

Filed under: Sport |

rws34mxn

După ce a trecut prin momente grele cauzate de despărţirea de fostul fotbalist Gabi Popescu, Crina Abrudan, prezentatoarea ştirilor sporive de la Antena 1, are probleme şi la locul de muncă.

Problemele sentimentale au făcut pe Crina să lipsească nemotivat de la serviciu. În acest timp, Geanina Varga a avansat, fiind promovată prezentatoare a Observatorului de weekend, de la orele 13.00 şi 16.00. Crina Abrudan nu s-a împăcat deloc cu ideea şi i-a făcut un scandal monstru rivalei. Se pare că în urma acestor evenimente, Crina a decis să plece din trustul Intact.

În această vară, cele două prezentatoare au apărut pe coperta revistei ProTV Magazin.Întrebată despre speculaţiile apărute în presă că nu se înţelege prea bine cu Geanina, Crina spunea: “Presa speculează asta ori de câte ori este vorba despre două femei care împart acelaşi job. E loc pentru toată lumea, jurnale de ştiri sportive există o grămadă, împărţite în mod egal pentru fiecare, aşa că, ce am mai avea de împărţit? Tot presa a speculat despre fiecare dintre noi că am fost retrogradate, scoase de pe sticlă şi aşa mai departe. Şi iată-ne tot acolo, la ştirile sportive ale Antenei 1. Suntem colege, ne respectăm, ne vorbim politicos atunci când ne întâlnim, ceea ce din păcate se întâmplă însă destul de rar, din cauza programului. Suntem patru prezentatoare, dar programul ne face să ne întâlnim rar în redacţie.”

2 Responses to Conflict între două prezentatoare ale ştirilor sportive

 1. Curs Valutar Online Conso este un Curs Valuta Euro in Romania.
  Verifica Cursuri Valutare Case De Schimb.

  Curs Valutar Online Conso
  13/10/2014 at 08:32
  Reply

 2. Hi. Can i Share Conflict între două prezentatoare ale ştirilor sportive to my Facebook page?

  Chestionare Auto
  01/11/2014 at 12:53
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *