Consiliul Judeţean îl susţine pe Bogdan Bratiş

Filed under: Locale |

consiliu

 

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a susţinut ieri o conferinţă de presă, ocazie cu care a precizat că forul judeţean este alături de sătmăreanul Bogdan Bratiş în cursa pentru marele premiu la X-Factor. În acest sens, au fost tipărite 6.000 de afişe şi 5.000 de flyere. “Bogdan Bratiş este unul dintre tinerii talentaţi din judeţul Satu Mare. Am avut ocazia să îl cunoaştem la diferite evenimente. Un tânăr care reprezintă deja judeţul cu mare cinste şi, bineînţeles, nu în ultimul rând, instituţia de învăţământ unde este elev. Este important să le explicăm sătmărenilor că fiecare poate să fie alături de Bogdan, nu trebuie să facă mare lucru, doar să trimită un SMS”, a precizat Adrian Ştef. Preşedintele Consiliului Judeţean nu a scăpat ocazia de a taxa conducerea Direcţiei de Cultură a judeţului Satu Mare, pe care a acuzat-o că nu s-a implicat în această campanie, sprijinind doar anumite persoane, în funcţie de interese de grup. “Este normal ca noi, Consiliul Judeţean, să îl sprijinim pe Bogdan Bratiş. Nu este normal ca Direcţia de Cultură a judeţului Satu Mare să nu facă acest lucru. Dar cu atât mai bine că intră în subordinea noastră. Măcar o să putem controla de acum înainte ca să fie un sprijin obiectiv pentru toţi oamenii de cultură din judeţ, Direcţia de Cultură să nu îi sprijine doar pe unii sau pe alţii, ci cu adevărat să îi promoveze pe acei sătmăreni care s-au afirmat în activitatea lor”, a conchis Adrian Ştef.

La rândul lor, directorul şi directorul adjunct al Colegiului Naţional “Doamna Stanca”, Anna-Maria Maruşca şi Cristina Gherman, au precizat că la nivelul instituţiei de învăţământ s-au mobilizat 800 de elevi şi 50 de profesori, colectiv care îl va susţine necondiţionat pe colegul lor din clasa XI B. Nicolae Bratiş, tatăl lui Bogdan Bratiş, a precizat că fiul său face muzică de la vârsta de opt ani, îi place în special pianul şi are deja 30 de compoziţii proprii, pe care speră să le poată scoate pe piaţă cât mai curând.
Fericit de perfomanţele fiului său, Nicolae Bratiş a declarat: “Sunt bucuros că fiul meu a reuşit să aducă judeţul Satu Mare şi în acest mod pe agenda publică, sunt alături de el, îl susţin din toată inima, îi doresc să câştige şi invit pe această cale sătmărenii să-l sprijine.” Pentru a oferi cât mai multe şanse tânărului interpret de a câştiga acest concurs, invităm sătmărenii să-l susţină pe Bogdan duminică, 24 noiembrie, în jurul orei 22.00 şi să-l voteze, trimiţând un SMS la numărul 1313 cu textul BOGDAN.

Ciprian Bâtea

2 Responses to Consiliul Judeţean îl susţine pe Bogdan Bratiş

 1. Era de asteptat ca CJ sa reactioneze prompt in cazul unei competitii televizate unde indirect poate sa isi faca publicitate. Bogdan este intr-adevar foarte talentat si trebuie sustinut, dar nu este singurul din judet. Doar ca ceilalti, in mare parte sportivi, nu participa la competitii televizate. Acesta este ghinionul lor, sau pote norocul, cine poate sti. Ideea este ca CJ este un…prefacut si urmareste doar propriile interese.
  Oricum ii doresc lui Bogdan Bratis mult succes si in cazul unei reusite deosebite sa se astepte la obligatii fata de CJ.

  Gabi S.
  24/11/2013 at 10:21
  Reply

 2. STIMATI TOVARASI ,AZI DOMNI! MA UIT CU INTUNERICIRE LA FATA TOVVICE PRIMAR DIN TURT,CADRU DE NADEJDE AL PCR,SI MA INTREB CE CAUTA LANGA DUSMANII DE CLASA DIN PNL?
  TOVARASA CRISTINA PARTIDUL TATICULUI TAU E F SUPARAT!

  emil bobu
  24/11/2013 at 21:13
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *