24 June 2018

Csik: “Nu mergem în excursie!”

Filed under: Sport |

oli

Olimpia joacă azi(sambata) de la ora 11 la Bistriţa şi speră să fie prima echipă din serie care scoate un rezultat pozitiv în acest sezon de pe stadionul ce poartă numele lui Jean Pădureanu. Chiar dacă e conştient că echipa lui e într-o evidentă scădere de formă , antrenorul Tibi Csik anunţă că Olimpia nu va merge în excursie la Bistriţa şi că va încerca să scoată maximum posibil din acest meci.

“Nu putem spune că e vreo echipă invincibilă în serie. Doar noi trebuie să ne revenim fizic şi psihic după seria nu tocmai bună cu Vâlcea şi Mioveni şi să ne facem jocul nostru sigur mai ales în apărare”, spune Csik care nu va putea conta în acest meci pe serviciile fundaşului dreapta Dumitru Munteanu, suspendat pentru cumul de galbene. În schimb va reveni în lot Marius Bălău, iar Vlad Bujor a arătat şi miercuri că poate fi o soluţie în atac chiar dacă în ultima vreme nu a jucat din cauza problemei de la mâna stângă.  Gloria Bistriţa vine după eşecul suferit miercuri seara la Târgu Mureş, 1-2. Un meci în urma căruia oficialii bistriţenilor au acuzat maniera de arbitraj.

„O înfrângere nemeritată, am dominat jocul, chiar şi în inferioritate numerică şi meritam să câştigăm. N-aş fi vrut să mă leg de arbitraj, dar a fost unul penibil, s-a făcut tot posibilul ca cele trei puncte să rămână la Târgu-Mureş. Nu spun că este singurul motiv, echipa mea şi-a creat mai multe ocazii, s-a ratat mult, dar n-am fost lăsaţi să jucăm”, au fost cuvintele antrenorului Coroian.

Gloria e singura echipă din serie ce nu a pierdut niciun punct pe teren propriu.Mai mult, elevii lui Coroian nu au încasat niciun gol acasă în tur.  Olimpia are o victorie, două remize şi două înfrângeri în jocurile disputate în deplasare. Partida Gloria Bistriţa-Olimpia va începe la ora 11, iar obsevator de joc a fost delegat Dan Costin din Zalău.

Olimpia ar putea începe meciul de la Bistriţa cu Miron (Şuta)- Moş, Bălău, Ene, Iuhas- Gavrilescu, Villand, Scvarzkopf, Zsiga- Lemac, Bujor ( Feier).

Programul etapei a 11-a:
FC Bihor Oradea – FC Olt
CSM Râmnicu Vâlcea – Minerul Motru
CS Mioveni – CS Universitatea Craiova
Gloria Bistriţa – Olimpia Satu Mare
Universitatea Craiova – ASA Târgu Mureş
UTA Arad – Metalul Reşiţa

One Response to Csik: “Nu mergem în excursie!”

  1. Bistrita nu a jucat nimic. Din trei suturi pe poarta am luat doua goluri; Se pare caci doar schimbarea capitanului asa cum au dorit unii nu a rezolvat nimic.

    ion
    9 November 2013 at 23:45
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *