24 May 2018

Cum a reusit o romanca aproape necunoscuta sa stranga mai multe LIKE-uri decat multe vedete!

Filed under: Life |

qxaz97cw

Vedetele noastre primesc like-uri pe banda rulanta pe paginile lor de socializare, insa exista si persoane care nu sunt atat de cunoscute, dar care sunt la fel de populare ca si starurile autohtone

 Alina Ceusan are 21 de ani si este una din cele mai citite bloggerite din Romania, iar pe pagina ei de Facebook are peste 70.000 de fani, cifra fiind una impresionanta. Pasionata de moda si de frumusete, Alina a castigat concursul Miss Targu Mureș in anul 2009.
Pe blogul ei scrie despre moda, dar și despre alte lucruri, tanara reusind sa se faca cunoscuta la scurt timp dupa ce s-a lansat in mediul virtual.

Alina se ocupa si de promovarea unui club din Cluj si spune ca face acest lucru cu mare placere. Tanara a declarat ca primii bani i-a caștigat lucrand ca asistenta la o emisiune care se difuza la un post tv din la Targu Mureș, si ca i-a cheltuit imediat pe haine si pe dulciuri.

Alina mai spune, spune, potrivit campuscluj.ro, ca intentioneaza sa faca un master in styling la Londra sau la Milano, si ca isi doreste sa lucreze la o revista de moda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *