26 April 2018

Dispărut găsit… mort

Filed under: Actualitatea Salajeana |
Cadavrul descoperit pe Meseş, marţi, 19 noiembrie, este al bărbatului, în vârstă de 58 de ani, dat dispărut în data de 30 septembrie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Familia bărbatului s-a prezentat, în cursul zilei de miercuri, la morga unităţii spitaliceşti, identificându-l.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Marinel Galoş a plecat din unitatea medicală îmbrăcat numai într-o pijama, fără a mai ajunge la domiciliul său din Zimbor. Acesta fusese transferat la Spitalul din Zalău în 25 septembrie, pentru a fi ţinut sub observaţie, după ce fusese supus unei operaţii la Spitalul din Târgu Mureş. Bărbatul vorbea greoi şi era dezorientat temporo-spaţial.
Conform IPJ Sălaj, în 19 noiembrie, în jurul orei 13.30, Poliţia a fost sesizată de către un pădurar despre faptul că, în timp ce se afla în pădurea Treznea, a găsit un cadavru cu identitate necunoscută. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că este vorba de un cadavru de sex bărbătesc, aflat în stare avansată de putrefacţie. Acesta era îmbrăcat cu o pijama, iar în zona capului prezenta urme ale unei intervenţii chirurgicale.

Iulian Duma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *