More

    Duminică cu ”alcool la bord”

    Conform IJP Sălaj, în urma raziilor efectuate duminică de polițiștii de la Biroul Poliției Rutiere, au fost descoperiți, în trafic, mai mulți șoferi care se aflau la volan deși consumaseră băuturi alcoolice.

    Astfel, în data de 10 noiembrie 2013, ora 03.30, I. Marcel, 41 ani, din Baia Mare, a condus autoturismul proprietate personală pe DN 1H, între localităţile Letca şi Cuciulat, iar într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în şanţul din dreapta drumului, în direcţia de mers. În urma impactului, I. Vasile, 43 ani, din Cuciulat, a fost rănit grav, iar T. Cosmin, 21 ani, din Cuciulat şi M. Marius, 24 ani, din Jibou, pasageri în autoturism, au suferit leziuni uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool în aerul expirat.
    Tot duminică, 10 noiembrie 2013, în jurul orei 00.30, poliţiştii rutieri din Zalău l-au oprit în trafic, pe  strada Corneliu Coposu, pe D. Sorin, 31 ani, care conducea un autoturism, deşi avea o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    La ora 07.50, pe B-dul Mihai Viteazu din Zalău, poliţiştii rutieri au identificat în trafic o autoutilitară condusă de B. Antoniu, 29 ani, din Cehu Silvaniei, care avea o îmbibaţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE