More

    E vremea unei victorii!

    oli

    Olimpia joacă azi(n.r. sambata)  de la ora 11 acasă cu Metalul Reşiţa. Partida contează pentru etapa a doua a returului iar jucătorii lui Tibi Csik sunt conştienţi că doar cu o victorie pot rămâne în cursa pentru un loc de play-off.

    Chiar dacă echipa n-a mai câştigat de patru etape, antrenorul Tibi Csik e optimist şi spune că atmosfera excelentă din lot îi dă încredere.„ Băieţii sunt foarte concentraţi şi motivaţi în acelaşi timp. Punctul luat la Severin în meciul cu FC U Craiova ne-a redat încrederea. În plus, în sfârşit nu mai avem probleme de lot” spune, Tibi Csik.

    În tur Olimpia a terminat la egalitate, 2-2 la Reşiţa, cadetul Denis Lemac fiind eroul galben –albaştrilor cu o dublă în prelungiri. De altfel după acel meci reşiţenii au rămas fără antrenorul Alexandru Pelici, acesta fiind înlocuit cu Marian Pană.

    Metalul nu a jucat în etapa de campionat din weekend-ul trecut, prima a returului Ligii a II-a în Seria a II-a, deoarece ASA Târgu Mureş a avut doi jucători convocaţi la loturile naţionale şi a solicitat amânarea deplasării în Valea Domanului. În aceste condiţii, Pană şi-a dorit un meci amical pentru ca elevii săi să rămână în priză. Oficialii clubului reşiţean au aranjat un amical cu ocupanta locului trei din Liga a IV-a, Recolta Berzovia. Diferenţa de valoare a fost evidentă, Metalul impunându-se cu 8-0 (2-0).

    Metalul a început cu Zăvoi – R. Cristian, Popescu, Potopia, Vătăjelu (cpt.) – Vasile, Breşneni, Vaştag, Szabo – Enciu şi Mureşan, o formulă de echipă pe care probabil o vom regăsi şi azi împotriva Olimpiei.

    Olimpia ar putea începe meciul cu Miron- Munteanu, Ene, Bălău, Iuhas- Gavrilescu. Villand, Schvarzkopf, Zsiga-Lemac, Bujor.

    Preţul biletului rămâne la 5 lei. Pentru acest meci au fost delegaţi Iulian Călin la centru, ajutat la cele două margini de Gheorge Neacşu şi Romică Bârdeş din Argeş, rezervă Ciprian Demian din Zalău. Observatori FRF Vasile Bordaş din Tg. Mureş şi Valer Vancea din Oradea.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE