Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi au facut cel mai incitant dans cu putinta, in tinute sumare demne de revistele pentru barbati

Filed under: Life |

bmcr9zl3

Povestea visurilor îndeplinite in pasi de dans a continuat vineri seara, la ProTV, cu lyrical, street dance, salsa, merengue si mambo, iar unul dintre cele mai asteptate momente ale serii l-a reprezentat dansul pus in scena de Gina Pistol, Laura Cosoi si Jojo.

Cele trei au dansat pentru un caz umanitar emotionant. “Dansez pentru tine e locul unde ma intalnesc cu oameni dragi, de care m-am atasat foarte mult in urma cu doi ani. Totul e magic acolo si ma bucur de fiecare moment pe care il petrec alaturi de acei oameni minunati. Sa dansez pentru a-i sustine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau sa ajut. Vreau sa sustin. Vreau sa dansez”, a declarat Jojo.

De fiecare data revenirea pe ringul de dans reprezinta o emotie, cu atat mai intensa cand este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste in parte ma intristeaza, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are intr-adevar nevoie e coplesitoare”, a dezvaluit si Laura Cosoi.

Dansez pentru tine implineste de ani de zile visurile celor care accepta provocarea in pasi de dans. E o bucurie imensa pentru mine ca pot sa aduc un zambet in viata cuiva, cu atat mai mult cu cat asta se intampla dansand“, a marturisit Gina Pistol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *