20 July 2018

Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi au facut cel mai incitant dans cu putinta, in tinute sumare demne de revistele pentru barbati

Filed under: Life |

bmcr9zl3

Povestea visurilor îndeplinite in pasi de dans a continuat vineri seara, la ProTV, cu lyrical, street dance, salsa, merengue si mambo, iar unul dintre cele mai asteptate momente ale serii l-a reprezentat dansul pus in scena de Gina Pistol, Laura Cosoi si Jojo.

Cele trei au dansat pentru un caz umanitar emotionant. “Dansez pentru tine e locul unde ma intalnesc cu oameni dragi, de care m-am atasat foarte mult in urma cu doi ani. Totul e magic acolo si ma bucur de fiecare moment pe care il petrec alaturi de acei oameni minunati. Sa dansez pentru a-i sustine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau sa ajut. Vreau sa sustin. Vreau sa dansez”, a declarat Jojo.

De fiecare data revenirea pe ringul de dans reprezinta o emotie, cu atat mai intensa cand este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste in parte ma intristeaza, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are intr-adevar nevoie e coplesitoare”, a dezvaluit si Laura Cosoi.

Dansez pentru tine implineste de ani de zile visurile celor care accepta provocarea in pasi de dans. E o bucurie imensa pentru mine ca pot sa aduc un zambet in viata cuiva, cu atat mai mult cu cat asta se intampla dansand“, a marturisit Gina Pistol.

One Response to Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi au facut cel mai incitant dans cu putinta, in tinute sumare demne de revistele pentru barbati

  1. Foarte tare dans, mi-a placut.

    Nadia
    25 September 2017 at 14:10
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *