More

    Klopp a venit să-l vadă pe Gardoş

    05_gardos-rl

    National Arena a avut marţi seară un oaspete de seamă. Jurgen Klopp, antrenorul Borussiei Dortmund, a fost în tribune pentru a urmări la lucru cele două naţionale, ale României şi Greciei. Prima ţintă a celebrului tehnician, şi cea mai “credibilă”, ar fi grecul Mitroglou. Cum Lewandowski va pleca în ianuarie, finalista Ligii Campionilor are nevoie urgent de întăriri.

    O posibilă ţintă a celor din Dortmund, conform calciomercato.it , ar putea fi şi fundaşul Stelei, sătmăreanul Florin Gardoş. Rămaşi fără Neven Subotic, out pentru restul sezonului din cauza unei acccidentări la genunchi, nemţii au primit şi nota de plată după amicalul dintre Anglia şi Germania. Mats Hummels a rezistat doar 20 de minute în meciul de pe Wembley. Fundaşul central a suferit o accidentare la gleznă, iar verdictul medicilor este clar: va reveni abia în ianuarie. Pe lângă Hummels şi Subotic, şi Marcel Schmelzer a suferit o accidentare care îl va scoate din calcule cel puţin pentru meciul cu Bayern Munchen. În aceste condiţii, Borussia a rămas într-o singură soluţie viabilă în centrul apărării, chiar grecul Sokratis Papastathopoulos, iar varianta Gardoş nu mai pare departe de adevăr. Florin Gardoş a devenit titular indiscutabil la Steaua , după plecarea lui Chiricheş. Mai mult de atât, fundaşul din Ghencea a început să prindă regulat prima echipă a naţionalei şi chiar a fost unul dintre remarcaţi în meciul din Grecia. Cum preţul lui Gardos nu este unul prohibitiv, Jurgen Klopp ar putea încerca o mutare “de avarie”.

    1,6 milioane de euro este cota lui Florin Gardoş pe transfermarkt.de iar surse din cadrul campioanei susţin că Steaua ar putea cere 5 milioane de euro pentru sătmărean.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE