More

    L-a înşelat pe Van der Vaart! Sylvie şi-a recunoscut public infidelitatea

    0ltck6dy

    Într-un inreviu acordat revistei “Closer”, Sylvie van der Vaart a recunoscut pentru prima dată că l-a înşelat pe Rafael van der Vaart în timpul mariajului. Motivul invocat de frumoasa olandeză e cancerul la sân, boală pe care a învins-o în 2010.

    Ceea ce iniţial părea un simplu zvon, aruncat în presă de Sabia Boulahrouz, noua iubită a celebrului fotbalist, s-a confirmat acum când superba blondă de 35 de ani a recunoscut într-un interviu că a greşit în faţa soţului ei.

    Silvye (foto stânga) şi Sabia (foto dreapta) au fost ani la rând cele mai bune prietene, însă totul s-a rupt la începutul acestui an, când Rafael van der Vaart  (foto centru) s-a despărţit oficial de soţia sa şi a început o relaţie chiar cu Sabia.

    Prezentatoarea TV a declarat pentru sursa citată că, în 2010, a avut timp de trei luni o relaţie extraconjugală cu un pilot de avion (Balazs V). “Aveam cancer şi un corp mutilat de operaţie. Eram convinsă că soţul meu nu mă mai găsea atrăgătoare. Aveam nevoie de cineva care să mă asculte şi care să îmi înţeleagă temerile. Conversaţiile noastre au devenit apoi tot mai intime. Am stabilit să ne vedem la cină şi, înainte să îmi dau seama, am ajuns împreună în camera de hotel şi acolo s-a întâmplat”, a declarat Sylvie, încercând să-şi explice pasul greşit. Aceasta a povestit că i-a recunoscut mijlocaşului greşeala: “Ulterior i-am spus lui Rafael, am vorbit ore întregi despre asta şi am plâns împreună”.

    De ce a recunoscut abia acum în mod public? “M-am săturat de toate speculaţiile şi de şantajul emoţional la care am fost supusă. Am vrut să pun punct odată pentru totdeauna la această perioadă din viaţa mea”

    Rafael van der Vaart şi Sylvie au fost căsătoriţi timp de şapte ani şi au băiat împreună. După despărţire, fotbalistul a început o relaţie cu Sabia Boulahrouz, cea mai bună prietenă a Sylviei, în perioada în care aceasta era căsătorită cu mijlocaşul olandez.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE