More

    Maxim: “Nota 100 pentru fani! Fotbalul nu se joacă pe noroc, ci pe goluri!”

    8ru0ngzf

    România a obţinut doar o remiză în returul cu Grecia, scor 1-1, şi va urmări un nou Campionat Mondial din faţa televizorului.

    Titularizat de Victor Piţurcă în partida de pe Naţional Arena, Alex Maxim nu a avut foate multe reuşite în faţa grecilor şi a terminat meciul în lacrimi. Mijlocaşul lui Stuttgart spune că ar fi preferat să nu joace, dar România să se califice, însă recunoaşte superioritatea adversarilor.

    Maxim le-a mulţumit fanilor naţionalei pentru modul în care au susţinut echipa aseară.

    “Nu am reuşit să înscriem şi s-a terminat urât pentru noi. Noroc… Fotbalul nu se joacă numai pe noroc. Din păcate, grecii au fost mai buni ca noi în aceste meciuri.

    Eu nu îmi fac o evaluare. Cel mai important era să ne calficăm noi, fie că jucam eu, fie că nu jucam. Fotbalul se joacă pe goluri, iar noi nu  nu am marcat în această seară. La Atena a fost mai grav ce s-a întâmplat cu arbitrajul.

    Acum e important să fim sănătoşi, să jucăm la un nivel cât mai înalt. Doar aşa putem ajuta România să se califice la următorul Campionat Mondial. Fanilor le acord nota 100. Au fost alături de noi, ne-au susţinut din primul minut.

    Nu vreau să mă gândesc ce va fi peste câţiva ani”, a declarat Maxim după meci.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE