More

    Mentalistul Cristian Gog vine să îndoaie linguri și la Zalău

    Primul mentalist din estul Europei care a reuşit să câştige un concurs de talente important, a dat startul unui turneu inedit în România intitulat ”IMPOSIBILITĂȚI”. Mentalistul Cristian Gog ne va transporta dincolo de limite, în lumea imposibilului, în cadrul unui spectacol de 2 ore în care va încerca să îi facă pe toți spectatorii din sală să creadă în imposibil.
    Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfășurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună dispoziție.
    În cadrul emisiunii ”Românii au Talent” (ediţia 2012) Cristian Gog a fost votat ca fiind ”cel mai talentat român” de către publicul din România.
    Turneul ”IMPOSIBILITĂȚI” a luat startul la începutul anului 2013, la Deva, apoi a continuat cu Lugoj, Resița, Alba Iulia, Tg. Jiu și Craiova. În luna noiembrie spectacolul va ajunge și în orașele Zalău și Mediaș. În Zalău spectacolul va avea loc pe 26 noiembrie 2013, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar la Mediaș, în 27 noiembrie 2013, la Sala Traube.
    Toate spectacolele vor începe la ora 19.00 și vor fi împărțite în două acte de 50 de minute, cu o pauză de 20 de minute. Costul biletelor este de 25 lei  preț bilet normal, 40 lei preț bilet special – în limita a 50 de locuri poziționate în primele rânduri sau 110 lei preț bilet VIP ce include, pe lângă participarea la spectacol, posibilitatea de a-l întâlni pe Cristian Gog după prestație, un afiș de spectacol cu autograful mentalistului și o lingură personalizată cu suport special.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE