24 April 2018

NERVI după Basel – Steaua! Pe cine a certat Reghe?

Filed under: Sport |

zjwbjjrc

Steaua a obţinut doar o remiză în deplasarea de la Basel, scor 1-1, deşi a condus mai bine de 70 minute şi părea să aibă victoria în mână. Sio a egalat însă în prelungirile partidei, iar roş-albaştrii rămân cu doar două puncte după patru etape în Champions League.

Deşi, în declaraţiile date la final, Laurenţiu Reghecampf a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru prestaţia din meciul din Elveţia, acesta s-a arătat deranjat de lipsa de concentrare  a elevilor săi şi de modul în care au evoluat după deschiderea scorului.

Elocvent pentru nemulţumirea tehnicianului faţă de mai mulţi dintre jucătorii săi a fost un moment petrecut chiar pe gazonul arenei St. Jakob-Park, după ultimul fluier al centralului Olegario Benquerecna.

Reghe şi-a „vărsat nervii” pe Cristi Tănase căruia i-a reproşat în special prestaţia din repriza secundă. Reghe s-a arătat nemulţumit de modul în care „Dodel” a tratat anumite faze de atac ale Stelei, când a riscat inutil şi a pierdut balonul, în situaţii în care Steaua ar fi putut păstra posesia, dacă decarul şi-ar fi pus în valoare calităţile.

Un alt jucător criticat de Reghecampf după meci a fost Daniel Georgievski, care a avut o parte de vină la golul egalizator al elveţienilor.

În opinia tehnicianului, roş-albaştrii ar fi putut obţine victoria dacă ar fi tratat mai cerebral meciul, după deschiderea scorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *