22 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

O oşancă la Hollywood

Filed under: Life,Locale |

O româncă de numai 17 ani a cucerit Hollywood-ul. Oana Grigoruț, alias Oana Gregory – cum o știu americanii, este noua vedetă Disney și deja este comparată cu Miley Cyrus sau Selena Gomez. Tânăra, originară din Negrești Oaș, joacă rolul principal în serialul Disney Crash& Bernstein.

657391
Oana Gregory este o tânără de 17 ani, la fel ca și celelalte.Doar că talentul ei a fost descoperit la timp și a fost omul potrivit la locul potrivit. Fetița care a plecat la 6 ani cu părinții în SUA nu știa un cuvânt în limba engleză. A urmat cursurile unei școli de etică și viața ei a luat o altă întorsătură. Nu a visat niciodată să fie vedetă TV, dar acum este cea mai râvnită actriță din lumea adolescenților.

Povestea ei începe acum 10 ani. Familia Grigoruţ a ajuns în SUA cu gândul de a-şi construi o viaţă mai bună, în special pentru viitorul celor doi copii. Mariana Grigoruţ, mama Oanei, povesteşte că în momentul în care a păşit pe tărâm american totul s-a schimbat. Oana şi fratele ei, Dorel, aveau doar şase, respectiv 14 ani, când au ajuns în America. Tânăra a fost descoperită de către directorul școlii la care a studiat și drumul ei spre marele succes a început în anul 2006. A participat la un concurs de talente, după care a primit 54 de oferte de la diferite agenții și manageri de la Hollywood. Mariana, mama Oanei, a decis să se mute împreună cu fiica ei la Hollywood, unde Oana a început să facă print-modeling și reclame de publicitate TV, apoi a participat la castinguri pentru filme și show-uri de televiziune.

Oana Grigoruț și-a luat numele de Oana Gregory pentru că este mult mai ușor de pronunțat pentru americani. Oşanca şi-a început cariera de actriţă în 2010, odată cu rolul din Spork, produs de Last Bastion Entertainment. Colaborarea cu Disney Channel a început în 2011, prin apariţia, ca şi “guest star”, în cinci episoade din Lab Rats şi Kickin It. A urmat Crash & Bernstein, cel mai vizionat serial TV la Disney XD, difuzat în 21 de ţări. Pentru rolul Amandei, Oana a fost aleasă din peste 2.600 de concurente participante la casting. Serialul va fi lansat anul acesta şi în România.

Oana este elevă în clasa a XII-a și are rezultate foarte bune la învățătură. Familia Grigoruț s-a acomodat foarte bine în Statele Unite, dar păstrează totuși obiceiurile românești. În casa lor se vorbește doar în limba română, iar mama Oanei gătește după tradițiile oșenești.
Silvia Cseh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *