More

    Pandurii pierde dramatic duelul cu Fiorentina

    Formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi seara, pe Cluj Arena, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa italiana Fiorentina, in etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa si nu mai are nicio sansa de a accede in faza urmatoare a competitiei. Golul gazdelor a fost marcat de Eric, in minutul 32, cu o foarfeca de la aproximativ 15 metri, dupa o centrare a lui Buleica.
    Fiorentina a egalat prin Matos, in minutul 86, dupa o centrare a lui Cuadrado, si a obtinut victoria prin Borja Valero, in minutul 90+2.
    In minutul 88, Matos a trimis mingea in poarta echipei Pandurii, insa reusita sa a fost anulata pe motiv de ofsaid.
    Pandurii Targu Jiu: Stanca (Mingote ’24) – Ungurusan, Paraskevas, Erico (Mamele ’39), Momcilovici – Breeveld, Anton – Buleica, Eric, Distefano (Sipo ’86) – Dos Santos. Antrenor: Cristian Pustai.
    Fiorentina: Munua – Roncaglia, G. Rodriguez, Compper, Alonso – Cuadrado, Aquilani, Fernandez (Ilicici ’65) – Joaquin, Matos, Iakovenko (Borja Valero ’46). Antrenor: Vincenzo Montella.
    Cartonase galbene: Erico ’23, Momcilovici ’55, Anton ’79, Mingote ’89 / G. Rodriguez ’69, Borja Valero ’79
    Meciul a fost arbitrat de o brigada din Grecia, cu Tasos Sidiropoulos la centru. Sidiropoulos a fost ajutat la cele doua linii de Christos Akrivos si Damianos Efthimiadis. Asistenti suplimentari au fost Stavros Tritsonis si Ilias Spathas, iar arbitru de rezerva Gagas Dimitrios. De asemenea, delegat UEFA a fost spaniolul Jose Luis Lopez Serrano si observator de arbitri Jean Lemmer, din Luxemburg.
    Etapa a cincea a grupei programeaza, la 28 noiembrie, de la ora 22.05, meciurile Dnepr Dnepropetrovsk – Pandurii Targu Jiu si Pacos Ferreira – Fiorentina.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE