More

    Pompierii sălăjeni cei mai buni la volei

    Jucătorii din echipa de volei a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Porolissum” al judeţului Sălaj a demostrat, pentru a cincea oară consecutiv, că sunt foarte buni, obţinând şi în acest an cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România (ASPR) la volei. Din lotul formaţiei sălăjene fac parte foşti volebalişti de performanţă, ce au evoluat la Elcond Zalău, Remat Zalău sau Phoenix Şimleu Silvaniei.
    În perioada 11 -14 noiembrie 2013, în municipiul Piatra Neamţ, s-a desfăşurat etapa finală a cupei ASPR la volei, competiţie la care, alături de echipa sălăjeană au participat şi echipele reprezentative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Arad, Cluj, Olt, Neamţ.
    Partidele s-au desfăşurat în sistemul ”fiecare cu fiecare”, iar pentru a cincea oră echipa de volei a ISU “Porolissum” Sălaj şi-a adjudecat trofeul. Potrivit lui Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU ”Porolissum” Sălaj, echipa din Sălaj s-a impus în fiecare meci cu un categoric 3-0 la seturi, podiumul fiind completat de ISU ”Petrodava” al judeţului Neamţ şi ISU ”Avram Iancu” al judeţului Cluj.
    De asemenea, tot în cadrul acestei competiţii pompierii sălăjeni şi-au adjudecat distincţia de cel mai bun jucător al turneului în persoana lui Andrei Păun. Locul ISU Sălaj a fost alcătuit din Adrian Chichişan, Gavril Gale, Păun Andrei Păun,Gabriel Şomoi, Nicolae Nicoară, Osvath Şandor, Ciprian Verdeş, Adrian Rada, Stoica Radu Stoica şi Florin Opriş.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE