More

    SCENE INCREDIBILE LA UN BAL AL BOBOCILOR ÎN VASLUI

    2

    Surpriză la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic ”Anghel Rugină” din Vaslui, care a avut loc ieri, la Casa de Cultură “Constantin Tănase”. Chiar dacă se anunţa a fi o seară reusită pentru elevi, mai ales că invitatul special era un artist cunoscut în rândul tinerilor, DJ Morris, distractia a fost brusc întreruptă de Daniela Popescu, directorul instituţiei de învăţământ.

    Cadrele didactice prezente au luat foc în momentul în care pe scenă si-au făcut aparitia, alături de cântăret, două domnişoare puţin cam dezbrăcate şi cu niste mişcări deocheate, care aminteau mai degrabă de o petrecere pentru adulţi şi nu de un eveniment organizat de o unitate de învăţământ.

    Chiar dacă dansul lasciv al fetelor au băgat publicul în delir, în mare parte elevi de clasa a IX-a, la mijlocul primei melodii interpretate de artist, prezentatoarea evenimentului a intervenit şi le-a rugat pe cele două dansatoare să coboare de pe scenă.

    DJ Morris a refuzat să îşi continue momentul artistic fără colegele sale, la insistenţa prezentatoarei, care a replicat că decizia apartine doamnei director de la “Anghel Rugină”, aşa că artistul a ales să părăsească scena.

    În cele din urmă concertul DJ-ului a fost amânat pentru mai târziu, acesta ducându-si mometul artistic la final într-un club din oraş, acolo unde elevii au continuat petrecerea.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE