More

    Se opreşte sâmbătă Liga a 2-a?

    oli

    Majoritatea cluburilor din eşalonul secund solicită ca cele două etape din decembrie să nu se mai dispute, având în vedere prognozele meteorologice. Potrivit spuselor reprezentantului cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF, Auraş Braşoveanu, până joi se va lua o decizie în acest sens.

    „70% dintre echipele de Liga a II-a au solicitat şi susţin să nu se mai joace etapele din decembrie. Astăzi, vom transmite situaţia cu propunerile venite din partea cluburilor. Eu zic că este normal să nu se mai joace, având în vedere vremea. Nu poţi juca pe terenuri impracticabile, rişti accidentări, se anunţă zăpezi, este imposibil să mai faci deplasările. Mai mult, nu poţi distruge stadioanele, să refaci o suprafaţă de joc implică costuri foarte mari. Sunt convins că FRF va fi de acord. Până joi eu cred că se va decide, cel mai probabil se va reuni Comitetul Executiv de Urgenţă”, a declarat, pentru liga2.ro, reprezentantul cluburilor de Liga a II-a, Auraş Braşoveanu.

    Oficialii Olimpiei spun că nu au primit încă nicio înştiinţare oficială dar că ar fi de acord ca sezonul să se încheie după etapa de sâmbătă mai ales că se anunţă vreme de iarnă iar în aceste condiţii va fi greu de jucat fotbal.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE