22 June 2018

Sportul şcolar premiat de primarul Dorel Coica

Filed under: Sport |

premiere

Cum ne-a obişnuit, primarul Dorel Coica, alături de city-managerul Dan Băbuț au premiat sportivii care au obținut rezultate deosebite în decursul acestui an la diferite competiții. Nu mai puţin de 41 de sportivi și antrenori de la secţiile de volei, șah, judo, fotbal, atletism și scrimă de la LPS şi CS Satu Mare au fost întâmpinaţi de edilii oraşului. Pentru LPS au contat foarte mult rezultatele deosebite obţinute anul acesta la Olimpiadele Naţionale ale Sportului Şcolar, precum şi la Campionatele Naţionale de copii şi juniori.

În plus, floretiştii de la CS Satu Mare antrenaţi de Attila File, Eva Lengyel şi Arnold Izsaki au primit şi ei premii precum şi cei doi judoka de la CSM-Fuşle, Marian Halas şi Vasile Fuşle jr. Atât sportivii, cât și antrenorii au primit din partea Primăriei diplome și mici atenţii, sume de bani. „Aşa cum am promis, suntem în continuare alături de sportul sătmărean şi îi vom sprijini pe mai departe pe toţi cei implicaţi. Voi sunteţi campionii de mâine, cu care ne mândrim. Aceste premieri vor continua şi cu alţi sportivi şi alte ramuri“, a spus primarul Coica.

One Response to Sportul şcolar premiat de primarul Dorel Coica

  1. bine ca numa sportivi de la scrima judo si volei au fost pomeniti si cu o suma infima o batjocura a multor sacrificii pe care sportivii le fac pentru a reprezenta tara si cluburile la care activeaza RUSINEEE !!!!

    Andrei
    19 November 2013 at 10:50
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *