More

    Sprijin financiar pentru sport

    Consilierii locali ai municipiului Zalău au aprobat, ieri, proiectul de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în valoare de 5.000 de lei Clubului Sportiv Municipal pentru participarea atletei Paula Todoran la Concursul Internaţional de Maraton care se va desfăşura în perioada 13-17 decembrie, la Pisa.

    Clubul Sportiv Municipal Zalău a depus la Primăria Municipiului Zalău o adresă prin care a solicitat finanţare pentru a putea participa la competiţia de atletism care va fi organizată la Pisa, în perioada 3-17 decembrie.

    În urma evaluării solicitărilor structurilor sportive de drept public şi privat din 21 noiembrie, Comisia de evaluare şi selecţie a programelor, proiectelor şi acţiunilor sportive din cadrul Primăriei Zalău a decis ca CSM Zalău să beneficieze de un sprijin material în valoare de 5.000 de lei de la bugetul local. Conform procesului verbal întocmit de Primărie după analizarea documentaţiei depuse de către Clubul Sportiv, reiese că acesta are nevoie de un buget de 6.667 lei pentru a se deplasa cu sportivii sălăjeni la Campionatul Internaţional de Maraton din decembrie.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE