22 June 2018

SUTE de pensionari, la un pas să se ia la BĂTAIE. Se întâmplă în SATU MARE

Filed under: Locale |

1

Conferinţa de alegeri a Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor a degenerat într-un scandal în toată regula, preşedintele interimar al Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor (AJP), Livia Haidu, fiind la un pas să fie luată la bătaie de către simpatizanţii fostului preşedinte al AJP, Mircea Marian. Nemulţumirea oamenilor a fost legată, în primul rând, de faptul că mai mulţi bodyguarzi au permis accesul în sală doar a membrilor cotizanţi. Apoi, fostul preşedinte Mircea Marian a atacat-o la microfon pe Livia Haidu pentru că l-ar fi acuzat de o serie de fapte ilicite pe vremea când se afla în fruntea asociaţiei, fapt care a stârnit ropote de aplauze din partea simpatizanţilor fostului lider al AJP.

După ce a luat microfonul şi a anunţat că şedinţa este nestatutară, în condiţiile în care din cei 441 de membri ai AJP au fost prezenţi 135, deci sub două treimi, Livia Haidu a fost nevoită să părăsească sala în huiduielile majorităţii celor prezenţi. Mai mult, unii pensionari s-au repezit pentru a o lua la rost pe Livia Haidu, fiind la un pas să fie linşată. Doar intervenţia salutară a oamenilor de ordine i-a facilitat ieşirea din sală actualului preşedinte interimar. Pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare s-au înscris doi candidaţi: Livia Haidu şi Mircea Marian.

2 Responses to SUTE de pensionari, la un pas să se ia la BĂTAIE. Se întâmplă în SATU MARE

 1. Va rog sa rectificati:acesti,, bodyguarzi"nu au permis intrarea in sala a membrilor cotizanti de mai bine de 3 ani, carora le-a lipsit carnetul sau care nu au avut achitata cotizatia doar pe luna octombrie si culmea tupeului ca un membru nou doar de 6 luni sa faca trierea. Deci acest domn Petras a eliminat pe membri care au activat si cotizat aproape de la infiintarea asociatiei. Este explicit ca s-acreat haos . Doamna Haidu ar fi vrut sa fie presedinta doar pt.,,fetele dansei" am citato pe domnia sa.Si o intrebare: Oare din banii cui a platit baietii de la Folda securyty ?! Ca pe vre vremea Domnului Marian nu a fost necesar de oameni de ordine la usa. E forte simplu sa vii sa pui un acoperis pe o casa ridicata de altu care a avut incredere in tine si ti-a mai dat si bani.

  Kulcsar Aurica
  21 November 2013 at 20:52
  Reply

 2. Noi suntem romani…..Vad ca redactiei ziarului NV nu-i convin comentariile mele.

  vasile
  22 November 2013 at 14:46
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *