More

    Temerarii sexuali ai zodiacului: cine sunt adepţii plăcerilor?

    6

    Sexualitatea implică şi un grad (mai mare sau mai mic) de perversitate care poate fi o înclinaţie spre un anumit fel de plăcere … considerată de mulţi anomalie sexuală, de unii extravaganţă trupească necesară.

    Bineînţeles că nu toţi ne putem numi perverşi, nu toţi avem acest instinct sexual nativ şi bineînţeles că unele zodii te înzestrează sau nu cu o astfel de trăsătură.

    Berbec

    Semnul prim al zodicului, Berbecul iubeşte adrenalina chiar şi atunci când patul este locul unde o găseşte, dar asta nu îl face neapărat un pervers cu acte în regulă.

    Pasional, nativul zodiei Berbec are imaginaţia bogată şi preferă sexul pur în schimbul unei partide romantice, ceea ce îi şi rezervă un loc în multe top-uri ale zodiilor perverse.

    Totuşi, Berbecul are doar nişte tendinţe spre perversitate, fanteziile sale fiind realiste şi, în plus, refuzând acea depravare specifică perverşilor.

    Taur

    Atras de experinţele senzuale, Taurul îşi doreşte satisfacţia supremă în relaţiile fizice.

    Nu, un născut sub semnul astral Taur nu este un pervers în pat, cum nu este nici în viaţa de zi cu zi. Este doar liber şi fără inhibiţii!

    Gemeni

    Un boom de emoţii, un vrăjitor al jocului erotic, semnul astral Gemeni se mişcă cu energie debordandă în orice domeniu de activitate.

    Iubeşte sexul oral, chicotelile şi acordă o atenţie sporită mâinilor, dar nu se numără printre perverşii zodiacului.

    Rac

    Cei născuţi sub semnul zdiacal Rac pot fi caracterizaţi de numeroase ciudăţenii, mai puţin de perversitate sexuală.

    Li s-a dus numele de sensibili fără seamă, exploatează mai mult latura emoţională a unei partide de sex şi se deschid sexual doar în faţa celor care reuşesc să le câştige încredere, dar şi reuşesc să-i deţină întru-totul.

    Au fetişuri nevinovate legate de sâni, piele, contactul dintre corpuri, roluri sexuale care să îi ajute să trăiască sentimentul de ireal, poveste.

    Leu

    Spunem Leu, spunem “pervers sexual”: nativii acestei zodii iubesc să fie dezinhibaţi în relaţiile sexuale şi nu reuşesc să convieţuiască decât cu partenerii care le seamănă.

    Sunt rareori romantici sau siropoşi şi îţi dau impresia că ştiu mai bine decât oricine ce înseamnă jocul erotic fără limite.

    Adoră jocurile perverse, poziţiile sexuale exibiţioniste, zgârieturile, vorbele urâte şi iubesc zgomotul datorat plăcerii…

    Fecioară

    Dacă eşti născut sub semnul astral Fecioară, cel mai probabil nu eşti un pervers sexual.

    Eşti senzual, deşi nu laşi această impresie la exterior, iubeşti până la sufocarea partenerului, iar nevoia ta cea mai mare este să îţi pui partenerul în centrul atenţiei tale.

    Totuşi, ai o fantezie care se poate confunda cu perversitatea: adori să fii sclavul din pat, te excită să fii dominat şi preferi încătuşarea, cu nonconformism.

    Balanţă

    Semnul astral Balanţă excelează atât de mult în romantism încât nu încape discuţie despre perversitate. El este afectuos, tandru, uşor visător.

    Deşi adoră sexul intens şi spontan, Balanţele nu caută excentricităţi şi nici nu au tendinţe bolnăvicioase în dormitor.

    Probabil nu li s-ar părea prea interesantă cartea „Cincizeci de umbre ale lui Grey”.

    Scorpion

    Cu paşi mărunţi am ajuns şi la al doilea pervers al zodiacului, cuceritorul Scorpion.

    Creativ şi dezinhibat, acest semn astral are înclinaţii spre agresivitate sexuală şi împinge plăcerile trupeşti spre cele mai întunecate părţi ale sale.

    Nu se teme de jocul robiei, de caverne întunecate sau de jocuri în care e legat la ochi, Scorpionul fiind avid de mister.

    Săgetător

    Săgetătorii iubesc libertatea, sunt jucăuşi şi pasionali, dar nu prea le stă bine în rolul perverşilor, cel puţin din punct de vedere sexual.

    Libertatea lor sexuală are o altă formă decât cea a Scorpionilor, de exemplu: ei caută mai mult distracţie pură şi nu limite misterioase.

    Cea mai mare fantezie a unui Săgetător poate fi o partidă de sex într-un loc semi-public sau chiar public.

    Capricorn

    Nativii din Capricorn sunt parteneri sexuali liniştiţi, fără vreun zbucium neînţeles. Rareori, vei trăi alături de un Capricorn o explozie sexuală care va semăna cu adrenalina unui sport extrem, dar nici asta nu înseamnă perversitate.

    Pe Capricorni îi alegi sau e bine să ţi-l doreşti atunci când nu exploatezi în moduri atipice sexualitatea şi când te satisfac, mai mult decât orice altceva, mângâierile lor.

    Vărsător

    Cel născut sub semnul astral Vărsător se numără printre nonconformiştii perverşi ai zodiacului european.

    Îi excită orice e nou, nu ar refuza orgiile sau sexul în public şi merg pe principiul “un gram de nebunie nu strică niciodată”.

    Nu dă doi bani pe reguli sau pe prejudecăţi, nici nu este foarte răbdător în pat şi îi plac mereu detaliile picante.

    Sexul pentru un Vărsător are ceva futurist şi riscant. Iubeşte sexul la telefon, jucăriile sexuale cele mai ciudate şi dialogul sexual murdar.

    Peşti

    O persoană născută sub semnul zodiacal Peşti este cunoscută pentru imaginaţia debordantă, ceea ce uneori îi poate transforma în perverşi.

    Adoră jocurile erotice, trăiesc la intensitate maximă fiecare emoţie sexuală şi nu au limite când vine vorba de plăcerea partenerului.

    Perversitatea Peştilor este temperată de dorinţa lor de a iubi şi de tandreţea de care dau dovadă.

    În plus, Peştii devin perverşi doar cu persoanele pe care le cunosc foarte bine şi cu care au împărţit zeci de clipe de senzualitate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE