More

    Tibi Csik: „Am mare încredere în băieţi“

    oli

    Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, a vorbit luni pentru emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV despre situaţia de la echipă după egalul de la Craiova.

    Chiar dacă echipa n-a mai câştigat de patru etape, Csik laudă atitudinea jucătorilor săi şi e convins că echipa va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul.

    “Cu Reşiţa ne aşteaptă un meci greu dar dacă vom avea aceeaşi atitudine ca la Craiova sunt convins că vom putea obţine toate punctele. Metalul e o echipă care a demonstrat că are valoare, a luat puncte cu echipele din zona play-off-ului şi are avantajul că jucătorii evoluează împreună de mult timp”, a spus Tibi Csik.

    Acesta a amintit că atmosfera e foarte bună la echipă. “ Nimeni nu dezarmează, cu toţii ne gândim că trebuie să ajungem iar între primele şase locuri. Nu e timp să mai plângem după punctele pierdute cu Motru sau să ne lamentăm că puteam lua un punct la Bistriţa. Acum ne concentrăm pe meciurile care urmează iar esenţial e să batem Reşiţa “, a mai spus Csik.
    Tehnicianul Olimpiei nu a uitat să le mulţumească suporterilor pentru sprijin şi aşteaptă ca aceştia să rămână alături de echipă şi la aceste ultime partide pe care le mai are de jucat echipa în acest an.“ A venit vremea rece , dar eu sper ca să ne menţinem media bună de spectatori de acasă. Îi aşteptăm în număr mare şi sâmbătă alături de noi”, a mai spus antrenorul.
    Legat de adversarele din serie, după ce a jucat un tur de campionat, Tibi Csik a rămas impresionat de Craiova lui Mititelu, pe care o vede cea mai organizată echipă. ”Îmi place stilul domnului Napoli. Foarte organizaţi şi bine aşezaţi în teren” a recunoscut tehnicianul galben-albaştrilor.

    Olimpia va întîlni Metalul Reşiţa sâmbătă de la ora 11 în cadrul etapei a 13-a a seriei Vest a Ligii a 2-a.

    Metalul Reşiţa nu a jucat etapa trecută, meciul cu ASA Târgu Mureş fiind amânat pentru 27 noiembrie deoarece mureşenii au avut doi jucători convocaţi la Naţionala de tineret.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE