More

    Toamna se numără bobocii la Negreşti

    cabron

    Boboceii de la Şcoala Gimanzială din Negreşti şi bobocii de la Liceul Teoretic din Negresti –Oaş se pregătesc de sărbătoare. Anul acesta vor avea loc două evenimente speciale dedicate bobociilor care sunt nerăbdători să îşi pună în valoare toate calităţile care să îi propulseze rapid spre locul I. Primul eveniment va avea loc mâine de la ora 17:00 la Cantina Unio din oraş şi va fi dedicat boboceilor de la Şcoala Gimnazială. Al doilea eveniment va avea loc vineri , 8 noiembrie, cu începere de la ora 18:00 şi îi va avea în centrul atenţiei pe bobocii claselor a 9-a de la Liceul Teoretic. Acesta îi are ca invitaţi de seamă pe dansatorii de la Celtic Fire, pe cei de la Ansambul folcloric “ Iedera”- Oţelul Roşu şi pe dj băimăreni Rhay şi Ansary. Punctul culminant va fi show-ul lui Cabron, artistul care anul acesta a spart topurile cu piesa “ Frunzele şi iarba”.

    Pentru Miss şi Mister Boboc concurează 14 perechi, iar tema balului este elegia de toamnă. Organizatorii au pregătit concurenţilor cinci probe: proba de prezentare, eleganţă, proba de talent, de dans , dar şi o probă surpriză care să ajute la departajarea concurenţilor. De organizarea evenimentului se ocupă directorul educativ, Vasile Mariana, care susţine că anul acesta va fi un bal mai deosebit, mai ales pentru faptul ca vor participa perechi, nu doar fete, ca în ceilalţi ani.

    Cei care doresc să participe la bal pot afla mai multe detali de pe pagina de facebook sau de la organizatori. Partener media al evenimentului este postul de televiziune Nord Vest Tv şi cotidianul Gazeta de Nord Vest.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE