More

    Turul Micula câştigă greu la Someşul Odoreu

    Untitled-1

    Etapa a 16-a a Ligii a IV-a a programat câteva dueluri interesante şi, din nou, multe goluri. Liderul primei serii, Turul Micula a câştigat destul de greu la Someşul Odoreu, în schimb, principala urmăritoare, Talna Oraşu Nou a trecut cu 3-1 de Olimpia 2. Victoria Apa se impune la AS Livada, dar rămâne la şase puncte de lider. Sportul Botiz vine tare din urmă şi va încerca să pună probleme echipelor din fruntea clasamentului. Scorul etapei s-a înregistrat la meciul Voinţa Doba – Voinţa Babţa, unde gazdele s-au impus cu 10-2.

    Şi în seria B la câteva meciuri s-au marcat multe goluri. Unirea Tăşnad a învins Crasna Moftinu Mic cu 7-3, Decebalul a trecut în deplasare de Schamagosch Ciumeşti, Unirea Pişcolt a învins Stăruinţa Berveni cu 6-1, iar Viitorul Vetiş s-a impus, 5-2, în faţa Victoriei Petreşti.
    Lider rămâne Someşul Oar, care sâmbătă a pierdut derby-ul de la Satu Mare cu Schwaben Cămin, după un meci spectaculos, cu cinci goluri, o revenire a gazdelor şi multe faze de poartă. Viitorul Vetiş vine tare din spate şi se află la un singur punct de primele două clasate şi ameninţă prima poziţie a clasamentului. Din această toamnă ar mai fi de jucat o etapă, a doua din retur, după care eşalonul al patrulea ar urma să intre în vacanţă. Nu înainte însă de a se juca încă o fază judeţeană a Cupei României.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE