More

    Turul Micula şi Someşul Oar rămân lideri la finalul turului

    123

    Liga a IV-a la fotbal a ajuns la final de tur. La jumătatea campionatului, Turul Micula în seria A şi Someşul Oar în seria B sunt liderii eşalonului al patrulea. Însă fotbalul din Liga a IV-a nu se încheie, AJF urmând să mai programeze două etape din retur, la sfârşitul următoarelor două săptămâni, plus o etapă de Cupă a României, pe 27 noiembrie.

    Etapa a 15-a a programat şi derby-ul dintre Micula şi Apa încheiat cu victoria gazdelor 3-1, însă despre acest meci aţi putut citi în ediţia precedentă. În urma acestui rezultat Victoria lui Zoli Ritli a căzut pe locul patru în clasament. Din spate vine tare Talna Oraşu Nou, care a trecut cu 5-1 de campioana Someşul Cărăşeu, iar podiumul este completat de Sportul Botiz, cu 35 de puncte. Voinţa Lazuri încheie turul în postură de „lanternă roşie“ a seriei, pierzând în ultima etapă cu 1-8 confruntarea cu AS Livada.

    În seria B, Someşul Oar are trei puncte avans faţă de Schwaben Cămin, lupta pentru primul loc fiind deschisă. În plus, având în vedere că se vor disputa cele două etape din retur, seria B programează sâmbătă derby-ul dintre Oar şi Cămin, care se va juca pe stadionul Someşul din Satu Mare de la ora 14.00. În tur, şvabii au reuşit să câştige în faţa echipei antrenate acum de Alexandru Botoş. Aşadar aşteptăm cu interes acest meci, care va putea fi vizionat la NORD VEST TV.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE