More

    Un joc bun făcut de elevii lui Nicolae Istrate

    Ieri(n.r. duminică), la sala LPS de pe strada Ady Endre, în cadrul etapei a şaptea a Diviziei A la handbal masculin, CSM Satu Mare a întâlnit echipa vecină de clasament, U Cluj. La capătul unei evoluţii foarte bune a handbaliştilor pregătiţi de Nicolae Istrate, CSM s-a impus la o diferenţă clară, 38-30.

    Oaspeţii de ieri nu au condus niciodată pe tabelă, cel mai preiculos s-au apropiat la un singur gol, 9-8 în minutul 17. Pe finalul primei reprize echipa sătmăreană s-a mobilizat şi a reuşit să intre la cabine cu un avantaj de trei goluri, 18-15.

    După pauză, CSM a ieşit mult mai motivată de la vestiare şi a preluat din start frâiele jocului. A condus cu 23-18 (minutul 38), 24-20 (minutul 41), ca pe final, handbaliştii noştri să se dezlănţuie. Diferenţa a crescut la şase goluri (28-22, minutul 46), la şapte goluri (30-23, minutul 48), la opt goluri (31-23, minutul 48) şi chiar la nouă goluri (33-24, minutul 51). Scorul final a fost 38-30, dar victoria a fost mai clară decât o arată scorul. „Doresc să îmi felicit jucătorii, au respectat indicaţiile pe tot parcursul meciului. Mergem la Sighişoara unde trebuie să câştigăm, iar în acest an, din cele patru meciuri pe care le avem, vreau trei victorii pentru a termina pe podium“, a spus pentru Nord Vest TV antrenorul Nicolae Istrate.
    Pentru CSM au marcat Clipea şi Mateş câte opt goluri, Morar 7, Jurj 6, Ungar 4, Chira şi Varga două reuşite, respectiv Raul Pop un gol. Au evoluat bine şi portarii Cioroiu şi Pogynă, iar pe parcurs au mai intrat Santeiu şi Morar. La sfârşitul săptămânii, CSM se deplasează la Sighişoara, unde va juca împotriva celor de la Sighişoara, lanterna roşie a seriei B.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE