More

    Universitatea şi CSU s-au antrenat, în acelaşi timp, în complexul “Ion Oblemenco”

    Decizia pusă în practică de executorul judecătoresc a fost în sfârşit respectată. După ce ieri Adrian Mititelu a reuşit să pătrundă pe “Ion Oblemenco”, astăzi cele două formaţii din Craiova, Universitatea şi CSU s-au antrenat în acelaşi timp în complexul din Bănie.

    Dacă între cele două părţi au existat mereu declaraţii belicoase, ajungându-se chiar la conflicte fizice (sâmbătă, înainte de meciul direct, s-au împărţit pumni), astăzi nu au existat incidente, semn că normalitatea pare să fi fost îmbrăţişată de ambele tabere. Astfel, echipa antrenată de Nicolo Napoli şi-a desfăşurat activatea pe terenul “Zoltan Crişan”, în timp ce Ovidiu Stângă le-a dat indicaţii elevilor săi câteva zeci de metri mai departe, pe gazonul de pe “Petre Deselnicu”.

    Aşa este, s-au antrenat amândouă pe Ion Oblemenco. Este o decizie a Judecătoriei, mai mult nu comentez.“, a explicat Silvian Cristescu, oficial al CSU Craiova, la Sport.ro.

    De menţionat atitudinea împăciuitoare a lui Adrian Mititelu, care a demonstrat că, măcar la nivel declarativ, nu are vendette. Astfel, acesta a explicat că nu are vreo problemă să împartă stadionul cu echipa Primăriei, menţionând totodată că s-ar bucura ca Bănia să aibă în viitorul apropiat două echipe în Liga 1.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE